Nogometna rapsodija

Dojmovi s Eura: 'Iako minute nisam dobio, opet sam presretan jer sam bio s njima'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Rog i Ante Ćorić dali dojmove s Europskog nogometnog prvenstva

Nogometna rapsodija sinoć je imala svoje veliko finale. Pobijedio je Portugal pa se tako tješimo da nas je s Eura izbacio novi europski prvak. Svoje dojmove s netom završenog Prvenstva s nama su podijelili Marko Rog i Ante Ćorić. Mlade nade zaigrale su utakmicu protiv svojih navijača i uz mnogo smijeha predstavile nove dresove svojeg kluba.

Pogledaj i ovo showbuzz CRO VATRENE NAVIJAČICE Ovako su naše cure navijale za Vatrene!

'Bilo je prekrasno igrati s navijačima, evo jedva smo ih dobili, dobro su se držali. Nadam se da će nas podržavati kroz ovu sezonu', komentirao je Marko Rog, nogometaš.

Povod ovom zabavnom druženju bilo je predstavljanje novih dresova koje je navijačima omogućilo da zaigraju s dečkima koje inače vjerno bodre s tribina.

'Ovo je bio san, doživljaj, doživjeti da s ovakvim profesionalcima, s dečkima ovako odigrati, jednom u životu doživiš to, tako da je to predivan osjećaj. Iako imam 45 godina, osjećam se kao da imam 12, kao klinac mali', rekao je Danijel Gašparec, navijač.

Svoje nogometne vještine naši su dečki pokazali i na netom završenom Euru, s kojeg su se Marko Rog i Ante Ćorić vratili puni dojmova.

'Biti tamo s ekipom je stvarno bilo čudo, upoznao sam igrače poput Modrića i Rakitića, koji igraju u velikim klubovima, najjačim na svijetu i iako minute nisam dobio, opet sam presretan jer sam bio s njima', komentirao je Ante Ćorić, nogometaš.

Iako su, kako kaže Marko, osjećali da mogu dati mnogo više, ispali su prerano. I to od aktualnog europskog prvaka Portugala.

Što su još otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene