Marko Pjaca prelazi iz Dinama u Juventus, i to za 23 milijuna eura. Predivni mladić otkrio je svoju intimnu stranu.


Pred našom kamerom, sasvim iskreno, na pitanja iz profesionalnog, ali i privatnog života odgovarao je Marko Pjaca - trenutačno najskuplji igrač HNL-a. Naime, jučer je ovaj nogometaš odigrao svoju posljednju utakmicu za Dinamo i otišao u Italiju gdje će igrati za Juventus. Tko mu je uzor, čega se najradije prisjeća iz djetinjstva te kako raspolaže zarađenim novcem, otkrio je u intervjuu koji je dao za IN magazin.

Vezani članci Mirna Naiia Marić Zanosna Hrvatica odlazi u SAD po krunu Miss Universe svijeta, a nacionalna haljina mami uzdahe! Epidemiološke maske s uzorkom - 2 Poštujte obvezu nošenja maski, ali budite i fashion: Kako su zaštitne maske za lice postale modni trend?

'Proveo sam puno lijepih trenutaka ovdje. Moram reći da sam jako zahvalan Dinamu na svemu', rekao je Pjaca. U Dinamo je Pjaca počeo kao igrač od milijun eura , a sada je prodan za 23 milijuna eura čime je postao najskuplji igrač HNL-a. Ipak, ističe, nada se da mu slava neće udariti u glavu.

Ovaj skromni mladić najveći dio svoje zarade daje svojim roditeljima, s kojima živi. Smatra, to je normalno. 'Pa je, istina je, da. S obzirom na to da živim s njima, mislim da je to normalno, nisam razmišljao o tome da im ne bi dao', priča Pjaca. U svemu mu ide, no još uvijek je solo. Kad su cure u pitanju, kaže, najvažnije je da ga razumije i da se nadopunjavaju. Ipak, trenutno mu je najvažnije dokazati se na travnjaku Juventusa. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.