Pred njim je, tvrde nogometni znalci, blistava nogometna karijera. No na usporedbe s Marijem Mandžukićem on samo skromno odmahuje rukom.


Skroman, talentiran i jednostavan - tri su riječi kojima ga najčešće opisuju. Marko Pjaca za manje od mjesec dana navršit će 21 godinu, a sve su glasnija šuškanja da će maksimirski travnjak zamijeniti onim u Bayernu, Interu ili Milanu. Unatoč tomu što mu prognoziraju karijeru u najvećim europskim klubovima, on s obje noge stoji čvrsto na zemlji.

Vezani članci Antonia Dora Pleško Zakoračili su u glazbene vode kao djeca i odrasli pred publikom, neke je teško prepoznati: "Nasmijem se kad me ne skuže" Matija Vuica i Jurica Popović Njihova ljubav i suradnja traje 40 godina, a prisjetili su se svojih početaka: "Bila sam druga vrsta pojavnosti"

'Ja se trudim biti takav i drago mi je da ljudi to govore, nadam se da će tako biti i ubuduće', rekao je Marko. Kaže kako vjeruje da mu slava neće udariti u glavu, a sebe opisuje s tri jednostavne riječi, pošten, tvrdoglav i uporan.

 

Djetinjstvo je proveo u zagrebačkom Borovju, odrastajući uz dvije starije sestre. 'I one su me na neki način odgajale isto. Stvarno lijepo djetinjstvo sam imao uz njih. Ja sam muško i sad kad sam malo stariji, trebao bi biti malo više zaštitnički nastrojen prema njima, ali nisam bio baš u nekoj situaciji takvoj', rekao je Marko.

Iako sramežljivo, Marko nam je otkrio svoj ljubavni status, ali i svoj tip djevojke. 'Pa nemam neki tip djevojke, bitno je da me razumije, da se nadopunjavamo, ajmo reći', Na pitanje je li teško biti djevojka nogometaša, Marko je duhovito odgovorio, 'Pa nemam pojma, nisam nikad bio djevojka nogometaša'.

Što je još Marko otkrio doznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr