Petrić se iz rodnog Zagreba prije devet godina preselio u Split. Mladi glumac otkrio je čime se još, osim glumom, bavi.


Marko Petrić zbog ljubavi prema glumi iz rodnog se Zagreba prije devet godina preselio u Split. Da je napravio dobar potez, potvrđuju brojne nagrade koje je primio. A od ove jeseni gledat ćemo ga i u Čistoj ljubavi, novoj dramskoj uzdanici Nove TV.

Vezani članci Matija Vuica - 4 U Matiji Vuici probudila se prva ljubav - povratak glazbi nakon šest godina: "Uzbuđena sam kao da krećem ispočetka" Filip Zubčić Skijaška senzacija Filip Zubčić otkrio nam je svoje snove, kakav je s obitelji ali i u ljubavi

"On je inicijalno dobra osoba, ali još uvijek dovoljno mlad da može radit greške. Najviše scena imam s roditeljima, koje tumače Saša Anočić i Sanja Vejnović, sa Sementom – to ne smijemo odat detalje", priča Petrić. Prije devet godina zbog glume se iz Zagreba preselio 400 kilometara dalje – u Split.

"Dosad sam zapravo imao priliku glumit najviše likova koji su puno mlađi od mene, što me baš ne veseli pretjerno, ali valjda će doći vrijeme kad ću igrat nekog starijeg. Evo, Vlado ima 22 godine, to je samo osam godina mlađe od mene", priča Marko. U Splitu se sjajno snašao, a čak je pokupio i njihov govor.

"Super, meni je Split super. Super mi je bilo. Splićani su dosta otvoreni, srčani, to je jedno od dragocjenih iskustava koje sam skupio dolje, ta neka otvorenost i spontanost što imaju svi", otkriva Petrić. No nije gluma jedini talent koji posjeduje taj 30-godišnjak. "Crtam, ponekad trčim, trčao sam jedno vrijeme te polumaratone, to mi je jedno vrijeme bilo interesantno. Planinarim." A što će sve pokazati u seriji "Čista ljubav", ne propustite pratiti ove jeseni na programu Nove TV.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.