Koncert za pamćenje

Thompsonov spektakl u zagrebačkoj Areni: 'Ugodno sam se iznenadio!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poput velikih svjetskih zvijezda Marko Perković Thompson u subotu je do posljednjeg mjesta napunio Arenu Zagreb, gdje je održao spektakularni koncert u sklopu turneje 'Ora et labora'!

Nakon brojnih velikih koncerata, Marko Perković Thompson napokon je dočekao i svoj prvi nastup u zagrebačkoj Areni te ostao oduševljen atmosferom i sinergijom koju je stvorio s publikom. U gotovo trosatnom nastupu svoje je obožavatelje bacao u trans najvećim hitovima, pa i onima s početka karijere, koje ne izvodi tako često. Posebno ga je razveselilo što je u publici vidio i mnogo onih koji se nisu ni rodili kada je započeo svoje glazbeno putovanje.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabranjeni koncert THOMPSON ODGOVORIO Evo što je poručio Švicarcima koji su ga zabranili!

Marko Perković Thompson je nakon šest godina održao koncert u Dubrovniku

'Prelijepo je bilo, uživali smo i ja, i publika, i moj bend i svi ljudi. Ugodno sam se iznenadio da su znali i one starije pjesme koje dugo, dugo nismo izvodili. Sve je prošlo super i evo, ispunio mi se taj san da zaista sve prođe dobro', rekao je Thompson.

Thompson će turneju završiti nastupom u Splitu, na kojem će ga podržati i supruga s djecom, koja, kaže, dobro podnose njegovu popularnost i česta izbivanja. Nakon koncerta u Splitu Thompson se veseli druženju s obitelji i proslavi, kako kaže, jednog od ljepših Božića.

Thompson je na početku svoje karijere postavio osobni rekord kada ga je na nastupu u Splitu publika čak sedam puta vraćala na pozornicu. Otkrio nam je i zašto ga obožavatelji više ne mogu dozvati na bis. Što nam je rekao, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene