Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poput velikih svjetskih zvijezda Marko Perković Thompson u subotu je do posljednjeg mjesta napunio Arenu Zagreb, gdje je održao spektakularni koncert u sklopu turneje 'Ora et labora'!


Nakon brojnih velikih koncerata, Marko Perković Thompson napokon je dočekao i svoj prvi nastup u zagrebačkoj Areni te ostao oduševljen atmosferom i sinergijom koju je stvorio s publikom. U gotovo trosatnom nastupu svoje je obožavatelje bacao u trans najvećim hitovima, pa i onima s početka karijere, koje ne izvodi tako često. Posebno ga je razveselilo što je u publici vidio i mnogo onih koji se nisu ni rodili kada je započeo svoje glazbeno putovanje.

Marko Perković Thompson je nakon šest godina održao koncert u Dubrovniku

Vezani članci Slika nije dostupna Slavni vlasnici velikih obitelji! Tko su Hrvati sa ogromnim obiteljima? Slika nije dostupna ŠTO VIŠE, TO VESELIJE Ovo su najveće obitelji na javnoj sceni

'Prelijepo je bilo, uživali smo i ja, i publika, i moj bend i svi ljudi. Ugodno sam se iznenadio da su znali i one starije pjesme koje dugo, dugo nismo izvodili. Sve je prošlo super i evo, ispunio mi se taj san da zaista sve prođe dobro', rekao je Thompson.

Thompson će turneju završiti nastupom u Splitu, na kojem će ga podržati i supruga s djecom, koja, kaže, dobro podnose njegovu popularnost i česta izbivanja. Nakon koncerta u Splitu Thompson se veseli druženju s obitelji i proslavi, kako kaže, jednog od ljepših Božića.

Thompson je na početku svoje karijere postavio osobni rekord kada ga je na nastupu u Splitu publika čak sedam puta vraćala na pozornicu. Otkrio nam je i zašto ga obožavatelji više ne mogu dozvati na bis. Što nam je rekao, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook