Donator

Thompson: 'Redovito pripremam crkveni zbor u Čavoglavama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U najpoznatijem selu u Hrvata, deset godina nakon postavljanja kamena temeljca, nedavno je otvorena crkva Hrvatskih mučenika.

U znak sjećanja na desetu obljetnicu smrti predsjednika splitske Hvidre, pukovnika Andrije Bartulića Tonija, sinoć je u rasprodanom splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu održan humanitarni koncert "Pjesmom za anđele". Rado su se odazvala poznata imena domaće glazbene scene. Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Tiho Orlić, klapa Cambi te Klapa HRM Sveti Juraj odrekli su se honorara, a prihod od koncerta donirat će se djeci s teškim tjelesnim oštećenjima, štićenicima udruge "Anđeli".

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Thompson koji se prošle godine sa suprugom Sandrom i djecom iz Zagreba preselio u Split, svaki tjedan s obitelji odlazi u rodne Čavoglave. U najpoznatijem selu u Hrvata, deset godina nakon postavljanja kamena temeljca, nedavno je otvorena crkva Hrvatskih mučenika. Upravo je popularni pjevač pokrenuo i donacijama sudjelovao u gradnji ove crkve, koju je već obišlo više od milijun vjernika.

Nakon pet godina Thompson 6.12.2014 ponovno u Dubrovniku

'Narod dolazi u crkvu i ona je čak postala mala, a ja sam im govorio da treba veću radit', kaže Thompson.

Marko nam je otkrio kako iz tjedna u tjedan sudjeluje i u pripremama zbora u crkvi.

'Organizirao sam ih i tako pjevamo duhovne pjesme, pratimo misu i posebno se žele djeca uključit i dosta su aktivna', dodaje slavni pjevač.

Cijeli prilog pogledajte u prilogu in Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene