Učite od najboljih

Marko Mrkić naučit će vas kako pravilno otplesati jedan vrlo skandalozni ples

Marko Mrkić Marko Mrkić In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić +0 Marko Mrkić Galerija

Ako netko zna tajne savršenog bečkog valcera, onda je to Marko Mrkić, kojeg po novom gledamo i u ulozi voditelja IN magazina svakog petka.

Bečki valcer jedan je od najpopularnijih plesova, a i ima višestoljetnu tradiciju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"On je nastao u 18.stoljeću te je bio jako skandalozan zbog toga što su ljudi dotad plesali na metar razmaka i onda su se neki buntovni tinejdžeri sjetili toga da bi mogli plesati u kontaktu. To je u početku bilo strašno, no 150 godina kasnije to je postao jedan od natjecateljskih plesova u standardnoj kategoriji", otkriva profesionalni plesač Marko Mrkić.

Marka smo gledali u showu "Ples sa zvijezdama", a sada ga svakog petka gledamo u ulozi voditelja emisije IN magazin.

"Koraci sami po sebi nisu teški, jedini problem bečkog valcera jest to što je on brz", ističe Marko, kao i to da se on ne mora nužno plesati na Mozarta, već se može i na balade Eda Sheerana, pa čak i našeg Olivera Dragojevića.

No dosta priče, Marko je upravo za kamere IN magazina odlučio otkriti sve tajne bečkog valcera te njemu podučiti i one najveće neznalice i nespretnjakoviće.

Gledajte i učite iz videa u našoj galeriji!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene