Koncerata nema na vidiku

Marko Kutlić snimio novu pjesmu i otvoreno progovorio kako se trenutačno živi od glazbe: ''Sigurno ću morati raditi nešto drugo''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marko Kutlić - 1 In Magazin: Marko Kutlić - 2 In Magazin: Marko Kutlić - 3 In Magazin: Marko Kutlić - 4 In Magazin: Marko Kutlić - 5 In Magazin: Marko Kutlić - 6 In Magazin: Marko Kutlić - 7 In Magazin: Marko Kutlić - 8 In Magazin: Marko Kutlić - 9 +0 In Magazin: Marko Kutlić - 10 Galerija

Nakon gotovo godinu dana mladi pjevač Marko Kutlić snimio je novu pjesmu, ali i videospot u kojem mu pridružila glumica Arija Rizvić. Juliji Bačić Barać Marko je za In magazin povjerio kako je od glazbe teško živjeti u posljednjih godinu dana, a on ozbiljno razmišlja i da se počne bavit nečim drugim jer koncerata nema na vidiku.

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih izvođača novije generacije Marko Kutlić s novom pjesmom ''Budi moja noć'' razveselio je ovih dana svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić izazvali pomutnju Domaći pjevač i pjevačica stali na kraj nagađanjima nakon fotografije na kojoj se drže za ruke: "Čekaj, vi ste par?"

Pjesmu potpisuje Marko u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, a njome je najavio novi, drukčiji zvuk.

''Htio sam da te pjesme koje ja objavljujem, da iza njih mogu stati što bi se reklo glavom i bradom'', kaže.

Pjesmu prati i zanimljiv videospot u kojem se uz Marka pojavljuje i mlada redateljica i glumica Arija Rizvić.

I u glumačkim vodama Kutliću čini se, dobro ide.

Novu pjesmu objavio je nakon gotovo godinu dana pauze, a dan kad će ju moći izvesti uživo pred publikom jedva čeka.

''Ja ne mogu zamisliti nastupe preko Instagrama, YouTubea. Ako se ovako nastavi ja ću sigurno morati raditi nešto drugo da bi mogao prehraniti svoju obitelj, ja ipak imam i dvoje djece koji ovise o meni'', kaže. 

I upravo zbog dvojice sinova ozbiljno razmišlja o nekim novim poslovima.

''Ja sam snalažljiv čovjek, ja uvijek nešto raduckam sa strane, do prije godinu dana sam vodio firmu koja se bavila trgovinom tako da ja uvijek nešto smislim, na kraju krajeva u ovom periodu sigurno nisam mogao živjeti samo od muzike'', objašnjava. 

I njegovi kolege u sličnoj su situaciji jer od pjevanja ne mogu živjeti, pogotovo oni mlađi poput njega.

''Ja vjerujem da neki moji kolege koji su dugo godina na sceni, oni sigurno su uspjeli zaraditi neke novce kad se netko bavi nekim poslom neki određeni broj godina 20-ak, 30-ak, ja vjerujem da su ti ljudi uspjeli osigurati sebi i svojoj obitelji neku egzistenciju'', smatra.  

Puno bolja situacija nije ni u glumačkom svijetu, a Arija Rizvić nada se da s proljećem stižu bolja vremena i u kazališta.

Velikih premijera, predstava, koncerata - toga u 2020. gotovo i nije bilo, ali vjerujemo da su prognoze za glazbenike i glumce u 2021. ipak puno bolje.

Cijelu priču pogledajte u videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene