Unatoč zabrani, skočio je u jezero i zaplivao.


Previše ljudi i apartmanizacija ugrožavaju 300 četvornih kilometara zemaljskog raja, oglasio se alarm za spas Plitvičkih jezera, a ekološko-humanitarni event podržala su poznata lica i ponudila rješenja.

Vezani članci Prisjećanje na Eurosong ''Marija Magdalena'', ''Ja sam za ples'', ''Džuli''- domaći eurovizijski hitovi koje i danas obožavamo! Mario Valentić (Foto: Instagram) Mario Valentić prihvatio se još jedne velike avanture i otkrio vraća li se opet glumačkim vodama

'Treba prozvati ministre koji su dozvolili tu apartmanizaciju i vidjeti kako se to uopće moglo dogoditi', komentirala je glumica Ankica Dobrić.

Ljepota je to koja se riječima ne može opisati, jednostavno je treba doživjeti. A toj ljepoti i čistoj vodi nije mogao odoljeti glumac Mario Valentić. Unatoč zabrani, skočio je u jezero i zaplivao.

'Nisam piškio unutra, čist sam danas sam se tuširao tako da apsolutno nisam ugrozio čistoću Plitvičkih jezera', rekao je Mario.

Zato je ugrozio svoj novčanik jer kaznu je morao platiti. I premda su Plitvice za ostatak Like pitome, boravak u prirodi poznate je natjerao na razmišljanje o preživljavanju u divljini.

A što su otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.  IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.