Obilježile mu život

Roth se razotkrio: "Misle da ću brzo otići i oženiti se, u vezi se dajem sto posto"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario je u razgovoru našoj ekipi otkrio da su mu upravo Marije obilježile život. A ispričao nam je da iako mu je inbox zatrpan, još nije našao srodnu dušu.

Marija Rotha, pjevača grupe Vigor očarala je jedna Marija. No samo u pjesmi, za koju su ovih dana objavili videospot. Ipak, Mario je u razgovoru našoj ekipi otkrio da su mu upravo Marije obilježile život. A ispričao nam je da iako mu je inbox zatrpan, još nije našao srodnu dušu.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Moja prva vrtićka ljubav se zvala Marija, moja prva školska ljubav se zvala Marija. I na kraju u mojoj užoj i široj obitelji imam jako puno Marija, od kumova do sestrični, tako da ne znam, mislim da je zapravo ova pjesma svim tim Marijama koje su prošle kroz moj život i koje su ga nekako obilježile i ostavile traga, ovo je na neki način i moja zahvala svim tim lijepim Marijicama koje su prošle kroz moj život", priča Mario. A sve ih i danas rado sretne.

"Viđam, da viđam i ovu vrtićku i ovu iz osnovne škole. Ostali smo dobri, to je zaista tako jedno prijateljstvo, koje, malo smo se mi bili s godinama razdvojili što je potpuno normalno, kada odeš u srednju školu, ali su nam se nekako životni putevi opet sastavili, opet ja to gledam kroz te energije, ja ljude ocijenjujem kroz energiju, ako imaš dobru energiju onda znam da si dobar čovjek", dodaje Roth. Zbog snimanja spota prevalili su čak 3000 kilometara. Iako lokaciju još ne žele otkriti, taj se put isplatio jer je pjesma u samo nekoliko dana osvojila srca starih i novih obožavatelja.

"Inbox mi je zatrpan, ja sam osoba koja osjeća jako veliku zahvalnost prema svim tim ljudima koji šalju poruke podrške, koji zaista pokazuju da to što mi radimo kao grupa Vigor da to njih dotiče upravo tamo di treba". A srca obožavatelja Mario je osvojio u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Kaže da mu je drago što se na taj način mogao predstaviti svima onima koji do tada nisu poznavali njegov rad. Samozatajni Mario je prije nekoliko tjedana dignuo pravu prašinu na društvenim mrežama kad je objavio fotografiju u razgolićenom izdanju.

"To je bila jedna fotka, gdje je mene moja prijateljica uhvatila taj momenat, ja sam bio u gaćicama, to su neke slip bokse, koje zapravo podsjećaju na muške kupaće gaćice, nije to sad bilo ništa hoh ni wow, ali eto očigledno je izazvalo to neke reakcije koje su i meni bile smiješne", komentira glazbenik. Komplimenti obožavateljica tada su padali na sve strane. A Mario je postao i meta zafrkancije svojih kolega iz benda.

"Zafrkavaju me, zato što oni smatraju da ću ja, vrlo vjerojatno otići brzo iz benda i oženiti se zapravo što nije točno. Ja još uvijek nisam pronašao tu neku svoju srodnu dušu, ne zbog toga što ja imam velike i visoke kriterije, nego jednostavno toliko imamo puno posla i jednostavno nemam vremena ni za sebe. A ja sam osoba koja, kada sam u vezi onda se volim dati 100 posto. Ako se ne mogu dati ni 30 posto, onda je bolje ne ulazit u ništa i biti kvalitetno sam", zaključuje karizmatični Roth. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene