odmjerili snage

MANJE OD 7 SEKUNDI "U životu to nisam napravila"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Emina Arapović i Mario Roth odmjerili su snage u ispijanju piva.

Zanimljivo je bilo i u ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom". Dalibor Petko i Mia Kovačić ugostili su grupu Vigor, a za frontmena benda pripremili su poseban izazov. Tako se Mario Roth našao u zanimljivom dvoboju u kojem je snage u ispijanju piva morao odmjeriti s kolegicom Eminom Arapović.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Sad kad se Emina pokaže veći muškarac od mene u ispijanju piva", kazao je Mario neposredno prije izazova, a Emina ga je odmah opovrgnula jer, kako kaže, u životu nije popila pivo. Doduše ovog puta pivo je bilo bezalkoholno. 

"Bit će svega!", najavila je simpatična rokerica koja je naposljetku ipak bila za dlaku lošija od Marija. "Vidiš da si frajer!", poručila mu je nakon pobjede u izazovu koji je sve zabavio.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. In magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene