Iako se često znamo hvaliti kako je naš Jadran najljepši, mnogi će se složiti kako nedostaje luksuznih hotela i sadržaja.


Sofia Loren, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor... samo su neke od slavnih imena koje su davnih dana uživale na crnogorskom primorju. Prije devet godina čak je i James Bond zaigrao poker upravo tamo, a onda su u Tivtu prije šest godina tamo izgradili Porto Montenegro.

Luksuz (NI)JE za sve: Odmor koji košta od 38 do 45 tisuća kuna po danu

Vezani članci Lily Allen Poznati na Jadranu: Svjetske zvijezde i ove su godine izabrale Hrvatsku za ljetni odmor Koronavirus, Hrvatska Turistički podaci za kolovoz bolji od očekivanja: Nijemaca i ovih turista više nego lani, Istra ima najviše noćenja

Na crnogorskom primorju je prije šest godina izgrađen Porto Montenegro. Marina za megajahte, luksuzni hotel i stanovi, skupe trgovine i restorani, samo su dio ponude za turiste tijekom cijele godine.

Tivat je postao ozbiljna destinacija, i to ne samo na Mediteranu. Svaki dan marinu posjeti oko 8 tisuća ljudi, a oko jahti se brinu mladi ljudi koji moraju pružati najbolju uslugu kako bi bogataši ostali u Crnoj Gori i ne otišli natrag u Monaco.

Vlasnici najšečće dolazi iz Velike Britanije i Rusije, a sada sve više dolaze klijenti sa Bliskog Istoka. Ipak, nedostaje mu slavnih turista. Kako to rade Crnogorci i što možemo naučiti o turističkoj ponudi, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook