Napala sustanara na Farmi

Svađa zbog hrane: Marina Perazić ugrzila sustanara na Farmi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svojim sudjelovanjem u srpskoj Farmi svako malo iznenadi javnost.

Tužbu bi mogla zaraditi glazbena zvijezda osamdesetih Marina Perazić koja je i dalje glavna zvijezda srpske inačice showa Farma. Danas je tako napunila novinske stupce time što je gricnula svojega sustanara Nikolu Lakića nakon burne svađe oko hrane.

Pogledaj i ovo Marina Perazić nasljednice seks-simbola! Ona je nekad bila jedna od najzgodnijih žena na našim prostorima, a evo kako izgledaju njezine kćeri, podsjećaju na nju u mlađim danima!

No, to nije bilo prvi put da se Marina sukobila s nekim od stanara. Svojim sudjelovanjem u srpskoj Farmi svako malo iznenadi javnost. Nedavno je poludjela na provokacije kolegice koja je tražila kulinarski savjet, a ista ju je pred svima ismijala.

Marina je bila vidno nervozna. Prvi je put kuhala za veći broj ljudi i imala je tremu od kuhanja. Dušica Grabović koja je Marinu naljutila morala se udaljiti od hrvatske pjevačice. Marina je u afektu gotovo nasrnula na nju te se izvikala na mlađu sudionicu ovog showa. Marina je Dušicu nazvala glupačom i dosadnom, dok joj je ova uzvratila kako je frustrirana.

U jednom je trenutku Marina toliko poludjela da su svi mislili kako će izbiti tučnjava. Dušicu je na kraju potjerala iz prostorije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene