Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tisuće ljudi jučer su u Međugorju dočekale Marina Čilića!


Rijeka obožavatelja Marina Čilića slila se jučer u Međugorje na veličanstven doček teniskog junaka. Pobjednik US Opena u rodno je mjesto stigao oldtimerom bez krova, praćen stotinama motociklista.

Vezani članci Slika nije dostupna Janica uz svjetsku elitu zablistala na dodjeli sportskih Oscara Slika nije dostupna Ne samo da je osvojio US Open, već je Čilić 'osvojio' i (buduću) punicu!

Uslijedila je molitva krunice te sveta misa, na kojoj je čitao poslanicu. 26-godišnje međugorsko čudo je, osim sjajnom igrom, teniski svijet osvojilo ljubavlju, skromnošću i jednostavnošću. Kaže, ne bi uspio bez Boga i Gospe Međugorske.

Kakvi su Kristina Milković i Marin Čilić kad su daleko od očiju javnosti?

'Doček ovdje što su mi priredili svi ovi ljudi, prvo počevši od granice i momaka koji su me došli ispratiti na motorima do mojeg rodnog mjesta, do kuće, do mise koja je danas bila možda najveća zahvala za cijelu moju karijeru i osvrt Bogu i dragoj Gospi, koja mi je pokazala put u mojoj karijeri', rekao je Čilić.

A nakon euharistijskog slavlja, na obližnjem igralištu započeo je spektakularni koncert u Marinovu čast, na kojem se okupilo više od 30 000 njegovih obožavatelja pa je i sam rado zapjevao s poznatim pjevačima. Ponos Hercegovine, kako mu tepaju njegovi sumještani, nije mogao suspregnuti emocije. Kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook