Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tisuće ljudi jučer su u Međugorju dočekale Marina Čilića!


Rijeka obožavatelja Marina Čilića slila se jučer u Međugorje na veličanstven doček teniskog junaka. Pobjednik US Opena u rodno je mjesto stigao oldtimerom bez krova, praćen stotinama motociklista.

Uslijedila je molitva krunice te sveta misa, na kojoj je čitao poslanicu. 26-godišnje međugorsko čudo je, osim sjajnom igrom, teniski svijet osvojilo ljubavlju, skromnošću i jednostavnošću. Kaže, ne bi uspio bez Boga i Gospe Međugorske.

Kakvi su Kristina Milković i Marin Čilić kad su daleko od očiju javnosti?

'Doček ovdje što su mi priredili svi ovi ljudi, prvo počevši od granice i momaka koji su me došli ispratiti na motorima do mojeg rodnog mjesta, do kuće, do mise koja je danas bila možda najveća zahvala za cijelu moju karijeru i osvrt Bogu i dragoj Gospi, koja mi je pokazala put u mojoj karijeri', rekao je Čilić.

A nakon euharistijskog slavlja, na obližnjem igralištu započeo je spektakularni koncert u Marinovu čast, na kojem se okupilo više od 30 000 njegovih obožavatelja pa je i sam rado zapjevao s poznatim pjevačima. Ponos Hercegovine, kako mu tepaju njegovi sumještani, nije mogao suspregnuti emocije. Kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook