Jedan od naših najboljih tenisača, Marin Čilić rijetko kada daje intervju, ali ekskluzivno je za In Magazin progovorio Goranu Ivaniševiću kao treneru.


Ekipa IN Magazina donosi vam jednu ekskluzivu! Naš najuspješniji tenisač Marin Čilić rijetko daje intervjue, osim onih neposredno nakon mečeva. Stoga je ovaj uistinu jedinstven. Otkrio nam je kakav je Goran Ivanišević trener, namjerava li se uskoro ženiti te kako se najradije opušta.

'Goran je stvarno miran, dosta staložen, uvijek pažljivo bira riječi i pokuša uvijek dati pravi savjet u pravom trenutku', kazao je Čilić o svom treneru. Prije dvije godine osvojio je US Open, što je trenutno njegov najveći uspjeh u karijeri, a tada su svjetski mediji primijetili i njegovu zgodnu djevojku.

O svojoj djevojci, studentici psihologije i politologije ima same riječi hvale, 'Ja sam ponosan na nju u svakom pogledu, ali mislim da je u tom trenutku ona bila ponosna na mene jer zna kroz što sam prošao u karijeri i ona je bila naravno tu cijelo vrijeme i bila mi uvijek velika potpora'. Više pogledajte u prilogu IN Magazina.

Marin Čilić, Goran Ivanišević (Foto: Getty)