Ona je profesorica glume, jedna od najnagrađivanijih hrvatskih glumica i u sretnoj je ljubavnoj vezi s miljenikom publike, kolegom Goranom Navojecem. Samozatajna Marija Škaričić rijetko daje intervjue, no samo za naše kamere ispričala nam je kako je glumiti s partnerom s kojim dijeli život. Saznali smo može li se zamisliti u nekom drugom poslu te koliko su joj nagrade pomogle u profesionalnoj karijeri.

Galerija


Marija Škaričić jedna je od najuspješnijih hrvatskih glumica mlađe generacije. Posjeduje čak dva Srca Sarajeva, Zlatnu Arenu te je uvrštena među deset najboljih mladih europskih glumica i glumaca cijenjenog Shooting Starsa.

Vezani članci Stjepan Perić Glumac i zvijezda nove hit-serije samo za In Magazin progovorio o rođenju djeteta: ''To je baš kako kažu ljudi...'' Sarah Josipović - 1 Kakva majka, takva kći: Sarah Josipović progovorila o drugoj trudnoći i odnosu s majkom Suzy

Ova profesorica glume na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti u veljači je bila u Berlinu, gdje je, zahvaljujući novom filmu, prošetala crvenim tepihom tamošnjeg filmskog festivala.

Mare, kako joj od milja govore prijatelji, u istoimenom filmu glumi majku i suprugu troje djece koja, kako bi se u Dalmaciji reklo, drži ''četiri kantuna kuće". Nakon što se, zahvaljujući monotoniji dugogodišnjeg braka i jednolične stvarnosti, upusti u ljubavnu aferu, u njezinu životu više ništa neće biti isto.

Ova simpatična Splićanka sa zagrebačkom adresom u filmu "Mare" ponovno glumi sa svojim životnim partnerom Goranom Navojcem, no prvi put su u ulozi bračnih supružnika.

Marija u šali kaže da je jedino što je slično s ostalim likovima koje je dosad glumila, jest to što im je često ime Marija. Ta divna splitska noć, Svećenikova djeca, Majka asfalta, samo su neki od filmova u kojima je dokazala koliko je talentirana. Zahvaljujući upornosti i inatu, nije odustala sve dok iz trećeg pokušaja nije upisala studij glume.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.