Vjera joj puni znači

Marija Husar Rimac trudnoću u 46. godini smatra darom od Boga, a otkriva i što je doživjela na seminaru Zlatka Suca

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Husar - 2 Marija Husar - 1 Marija Husar Rimac Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Marija Husar Rimac (Foto: IN Magazin) +0 Marija Husar Rimac Galerija

Ovog tjedna u rubrici In magazina Sasvim Opušteno gošća je bila poznata pjevačica Marija Husar Rimac koje je Josipi Pavičić otkrila što joj u životu znači vjera, kako se osjećala kad je u 46. godini zatrudnjela te zašto voli biti supruga.

Pjevačica Marija Husar Rimac zanijela je prirodnim putem u 46. godini, a svoju je trudnoću nazvala darom od Boga.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

"Niko nam se dogodio nakon 11 godina braka tako da imala sam 45 godina onda, taman sam ih navršila. Mislila sam da je to to, da Ivan ostaje jedinac i s tim sam zadovoljna bila i dragom Bogu zahvalila na tome. I onda kada čovjek kada u tom momentu sve prihvati i otpusti, saznala sam da sam u drugom stanju", otkrila je Marija.

Prisjetila i samog trenutka kada si je tu vijest potvrdila.

"Plakala sam, postoji video, Vjeko me snimao gdje gledam test, a on je bio sav zbunjen. I samo sam rekla da sam trudna", otkrila je Marija.

Marija je putem vjere krenula u dvadesetima i ne krije koliko joj znači u životu.

"Negdje s 27 ili 28 godina i evo skoro 20 godina to traje. Mislim da je to neki naš osvrt na život, na sve što ti se događa, misliš da će ti neke stvari donijet neko ispunjenje pa shvatiš da neće. Postavljaš si ciljeve, a onda na kraju kada zaokružiš cijelu priču, a kod mene je sve bilo super, ali falilo mi je ono nešto. Osjećala sam neku prazninu i da život prolazi. Onda sam otišla na seminar kod Zlatka Sudca i tamo mi se dogodilo preobraćenje i susret sa živim Bogom, gdje sam osjetila konačno tu puninu ljubavi i ispunjenje za kojim sam čeznula", ispričala je Marija.

Svog supruga Vjeku upoznala je na duhovnoj obnovi kod pokojnog fra Linića.

"Obzirom da smo često dolazili na seminare, kad god je bila prilika, pater nas je uvijek zvao na druženja u zbornicu kod sebe kad je završio program. Uvijek se dobro jelo, pilo, družili smo se. Pater je jako navijao da nas dvoje probijemo tu barijeru koju smo imali da budemo zajedno. S vremenom kako smo se upoznali, krenuli smo u vezu, nakon šest mjeseci smo se zaručili i nakon godinu dana ušli u brak", otkrila je Marija.

Cijeli razgovor s Marijom pogledajte u prilogu In Magazina.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 +7 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Celebrity Naš poznati tiktoker na velikoj zabavi otkrio spol djeteta pa pokazao dio atmosfere, slavio je s kolegama iz hit-showa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene