Ona je doista posebna

VIDEO 'Zbog svog posla izgubila sam dosta prijatelja'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ona skače padobranom, surfa, borda i savršeno tehnicira loptom. No to nije sve! Prošle je godine proglašena i najboljim fotomodelom!

Ana Batarelo sve je osim tipične ljepotice. Ova ovisnica o adrenalinu i bivša nogometašica prošlogodišnji je fotomodel godine. Ana će u studenom predstavljati Hrvatsku na Izboru za Miss Planet of the Earth, koji se održava na Filipinima, i prvi put imat će predstavnicu iz Hrvatske. Dok se djevojke za izbor pripremaju godinu dana, Ana je imala tek dva mjeseca.

'Moram snimiti film o Lijepoj našoj Hrvatskoj, moram izabrati ljepotu Hrvatske koju želim predstaviti, svaka cura koja dolazi tamo, dolazi s nekom pričom, ljepotom svoje zemlje koju je izdvojila da ju želi predstaviti. Ja sam izabrala vode jer smo poznati po čistoći vode, po ljepoti vode i želim to predstaviti', otkrila nam je Ana.

Naša manekenka Monika Jakišić seksi figurom zavodi i po Grčkoj

Uz to što mora vješto baratati znanjem o prirodnim ljepotama Lijepe naše, Ana mora svladati literaturu o svjetskoj prirodnoj baštini jer je na Filipinima čekaju prave avanture i izazovi.

'Idemo po raznim školama, vrtićima, press konferencijama. Bavimo se čistoćom okoliša, imaju dosta zagađenog prostora kojeg ćemo trebati očistiti, sadit ćemo, družit ćemo se s obiteljima koje žive dosta teško, ljudima koji nemaju novca i koji su izgladnjeli, pokušat ćemo im tu svoju toplinu prenijeti u njihov dom', rekla je Ana.

Dok ju je upravo njezin izgled doveo do toga da bude pozvana na ovakav izbor, priznaje kako je i to dvosjekli mač.

'Najbitnije vrijednosti u mom životu su moja obitelj, ljubav, prijateljstvo. To je ono bez čega čovjek u životu ne može funkcionirati bez obzira koliko novaca imao, nemao, al najbitnija ti je ta podrška prijatelja. Što se tiče mog privatnog života, izgubila sam, tj. mnogo prijatelja sam morala suziti kad sam se počela baviti ovim poslom. Bilo je dosta ljubomore, svega, bilo je 'ja ne mogu pratiti taj tvoj tempo, ne želim izlaziti s tobom van, previše ljudi me gleda, prati', rekla nam je.

Ni muškarcima u njezinu životu nije lako pratiti energičan tempo djevojke koja je isprobala gotovo sve, od bungie jumpinga, upravljanja manjim zrakoplovom, skoka padobranom, a ne pomaže ni to što bolje od većine tehnicira nogometnom loptom.

'S dosta svojih partnera sam trenirala zajedno, išla zajedno na nogometne utakmice, košarkaške utakmice ili pratila hokej. Sve ovisi od osobe do osobe, ja se mijenjati neću, a da li će moja buduća bolja polovica to prihvatiti i voljet me takvu kakva jesam, to ćemo vidjeti', otkriva.

A kakav bi to muškarac mogao osvojiti njezino srce? Što nam je otkrila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene