Nije lako

Manager postao pastir na jedan dan - Pogledajte kako se snašao!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Edo Plovanić je 35-godišnji manager prodaje koji je želio iskusiti slatki okus avanture i htio na jedan dan postati pastir. Zagrebački beton zamijenio je mirisnim zelenilom dalmatinske zagore.

Mjesto radnje je Obrovac. Uz Edu, glavni lik ove pastirske priče je 30-godišnji Ivan Matić. Ovaj domišljati mladić je prije nekoliko godina odlučio standardni hrvatski turizam obogatiti ponudom kojom na jedan dan mijenjate svoje zanimanje u pastirsko. Obogaćujete život iskustvom boravka u prekrasnoj prirodi i druženju s životinjama.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Imamo 330 tisuća nezaposlenih, ali nitko ne želi biti pastir!

Oduševljen pastirskim turizmom je i naš Edo koji je, posebno motiviran, prionuo radu s kozama.Iako na početku pomalo zbunjen, s vremenom je našao zajednički jezik s ovim tvrdoglavim životinjama. Prepoznavši njegov talent u radu sa životinjama, Ivan je odlučio Edi povjeriti zahtjevnu zadaću mužnje koza koja je bila sve samo ne lagana.

Nakon mužnje stiglo je vrijeme da naš vrijedni pastirski duo sortira koze za ispašu.Na početku druženja s rogatim ljepoticama, pale su i prve simpatije.Ivan i Edo, koji su tijekom pastirske avanture postali prijatelji, krenuli su na ispašu sa starijim kozama ostavivši one mlađe doma.

Dokaz neraskidive snage čovjeka i prirode je Ivanova privrženost Dalmaciji, majci zemlji bez koje ne može zamisliti svoj život.On se naime nakon studija politologije u Zagrebu, vratio u krš dalmatinske zagore. Ovaj diplomirani politolog i pastir se može pohvaliti i titulom gradskog vijećnika grada Obrovca.

Kao krunidba divnog pastirskog dana došla je okrijepa uz klasičnu pastirsku hranu-špek, luk, povrće i pogled na ljepotu kanjona rijeke Zrmanje. Naš Edo je kao pastir na jedan dan, dokazao kako u svima nama čuči čovjek koji treba vezu s prirodom kao izvorom svoje sprirodne snage i sreće.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene