Maja Šuput gotovo svakog ljeta završi na infuziji zbog iscrpljenosti, ipak, nema vremena za predah.


Zbog prenatrpanog rasporeda koncerata, pjevanja na vjenčanjima, ali i uzbudljivih putovanja, Maja Šuput gotovo svakog ljeta završi na infuziji zbog iscrpljenosti. Ipak, kaže, nema vremena za predah. Za In Magazin otkriva da se priprema za ulogu majke jer joj hormoni divljaju.

'Trenutno sam u fazi da molim Boga da mi se oči otvore, da se malo probudim, ovako mi se nije spavalo nikada', priča Šuput. No, nema vremena za stajanje jer Maja odlazi u Beograd na snimanje nove pjesme. Vremena najmanje ima za privatni život, iako je sve sigurnija u jedno - želi postati majka!

'Kao 'djeca su te počela gledat' i ja isto, neki dan se kupam u moru 'a joj kak je slatko, da je bar moje takvo' i onda nakon 5 minuta 'moram na gažu'. Rastrijezni se čovjek ali da, puca me, sad me puca', otkrila je pjevačica. Progovorila je i o odnosu sa svojim asistentom Markom. Što je još Maja otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Maja Šuput (Foto: Slavko Midžor/PIXSELL)