Kako je nakon tri ljeta ovo slobodna kao ptičica, Maja se punom parom zabavlja na Jadranu.


'Ovo mi je prvo ljeto nakon tri godine da sam s društvom na moru i osjećam se kao pas pušten s lanca', otkrila je Maja Šuput pred kamerama inMagazina.

>> Maja ne posustaje - Luda ljetna zabava se nastavlja!

Vezani članci Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!'' Maja Šuput - 3 Maja Šuput podijelila preslatke prizore s plaže s malenim Bloomom, svi mu tepaju da je najslađa beba!

Maja će krajem ljeta objaviti i novi singl pod nazivom 'Djevojačka večer', a vjeruje kako se u pjesmi mogu prepoznati sve djevojke koje se zabavljaju, a ne samo buduće 'udavače', kako kaže.

Iako još ne zna kad će je i zbog koga organizirati, zna kako će izgledati njezina djevojačka večer.

'Ja sam za svoju rekla, jednog dana, ako se ikad desi, a vjerojatno neće, sve vas vodim u Las Vegas. Idemo u avion, znam koji hotel jer sam bila, navečer malo welllnes... to tako mora biti', otkrila je pjevačica.

Nakon tri godine veze i nekoliko pokusaja obnavljanja iste, Maja i Mario Kovačević rekli su si defitinivno zbogom. Pjevačica iskreno priznaje kako nije razočarana što je poduzetnik nije odveo pred oltar.

'Ako se neke stvari trebaju dogoditi, neka se dogode, ako ne, bolje da ne jer puknu kad tad. Prema tome, bolje biti sretno 'single' nego nesretan u paru. A moj Las Vegas će vjerojatno jednom doći', bila je iskrena Maja pred kamerama inMagazina.

Kako je nakon tri ljeta, ovo slobodna kao ptičica, Maja se punom parom zabavlja na Jadranu.

'To ti je kao da si psa pustio s lanca. Fora mi je, ovo mi je prvo ljeto nakon tri godine da sam solo, čak i nije loša opcija biti slobodna na ljeto. Na sto strana sam', šalila se pjevačica.

Jedna od tih strana bio je i provod u elitnom ljetovalistu St. Tropezu. Svake godine si, naime, priušti odlazak na mjesto gdje je nitko ne zna i gdje se može potpuno opustiti.

'Bilo je super, i više nego super, sad bi se najradije spakirala i otišla ponovo, bilo je prekrasno. Super je kad se možeš maknuti i vidjeti svijeta i uživati u blagodatima tuđe kulture, jezika, ljudi, vina... Uvijek je super kad odeš negdje gdje nisi bio, meni je ovo bilo prvi put, a drugo nitko te ne zna, pa možeš skakati po stolu. Nisam po stolu, ali po separeima tamo svi skaču, tako da sam se opustila', kaže Maja.

Što je još otkrila pred kamerama inMagazina, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook