Drugo lice maje šuput

'Idemo bez cenzure - snimila sam samu sebe'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

35-godišnja Zagrepčanka ga je trebala snimiti još ljetos na egzotičnim lokacijama u Izraelu, no u tome ju je spriječio ratni vihor u toj zemlji. Maja je zato radnju smjestila na domaći teren, u Zagreb.

Jedna od najzaposlenijih domaćih pjevačica Maja Šuput snimila je videospot za novu pjesmu 'Amnezija'. U spotu će Maja pokazati svoje drugo lice. Utegnuta u plastificirano izdanje, snimila je kadrove za novi videospot. Radnja je smještena u noćni izlazak, ali i jutro nakon.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Maja Šuput: 'Od uzbuđenja nisam mogla cijele noći spavati'

'Danas ćemo otić u krajnost, što se i vidi. Danas više izgledam ko Lady Gaga nego ko Maja Šuput i to me užasno veseli. moja mama će me se vjerojatno odreć. I tata. Kad ovo vide. Drago mi je da nećete posnimit noćne kadrove jer ono što spremamo za noć je u najmanju ruku hard core. I ako mi se to dogodi privatno, ja ću prestat pit. Idemo bez cenzure', kaže pjevačica.

Maja je otišla i korak dalje pa je popularni 'selfie' podigla na novu razinu -  snimala je samu sebe, a kaže kako je sada u svojim 30-tima i puno luđa. 'Ja mislim ozbiljno da se kalendar kod mene zeznuo. Gadno se zeznuo, za nekih deset godina. Ja uopće nemam feeling da imam toliko godina. Čak dapače, ja sam sve luđa, sve blesavija, imam sve više energije i sve mi je bolje', kaže Maja, a kako je bilo na snimanju spota pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene