Maja progovorila

'Moj bend i ja nismo krivi za dolazak policije!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Riječ je najvjerojatnije o privatnom obračunu', tvrdi Maja Šuput o nedavnom incidentu tijekom nastupa na svadbi.

InMagazin donosi danas reakciju Maje Šuput na nedavni incident prekidanja svadbe na kojoj je pjevala i zbog koje je dobila kaznenu prijavu. Osim toga, od 17.25 sati na Novoj TV možete pogledati i ostale zanimljive priče.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."

'Riječ je najvjerojatnije o privatnom obračunu, moj bend i ja nismo krivi za dolazak policije!'', objasnila nam je Maja Šuput nedavni incident na prekinutoj svadbi, na kojoj je dobila kaznenu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. Svoju će nevinost braniti na sudu, a mladencima je obećala besplatnu gažu ako organiziraju novo vjenčanje. Osim toga, Saši Knežiću je natuknula novosti na svom ljubavnom planu, dok mu je popularni Jole priznao da su mu najveći kritičari - djeca!

>> Maja Šuput privedena, mladenka u šoku: 'Svadba je prekinuta za više od 200 ljudi!'
 
Znate li da je glumac Mladen Vulić bio prvi pjevač benda Opća opasnost? Za In Magazin ispričao je kako je bend osnovan, ali i iskreno priznao da smatra kako za glazbu ipak nije bio pretjerano talentiran. Zato za glumu jest. Upravo je to razlog zbog kojeg je Vulić angažiran u dvije naše nove serije. U današnjem razgovoru osvrnuo se na ulogu ratnog zapovjednika Mihe, kojeg glumi u Zori dubrovačkoj. Ružica Đukić.
 
Nakon što su 2010. ostale bez posla, radnice Kamenskog osnovale su Udrugu koju financiraju vlastitim radom. A da je ova nekoć tužna vijest prerasla u jednu od onih sa sretnim završetkom, dokazuje i činjenica da su ekskluzivno za In Magazin odlučile progovoriti o detaljima svoje prve modne revije.
 
Josipa Lisac ove godine slavi 40. obljetnicu izlaska svog prvog albuma, naziva ''Dnevnik jedne ljubavi''. Svojevrstan rođendan obilježit će 10. prosinca svečanim koncertom u Lisinskom, a jedni od gostiju bit će joj grupa Kvazar. Glazbena diva je s mladim Riječanima snimila pjesmu Ljubav, a detalje o suradnji donosi vam Saša Knežić.
 
Što biste rekli na sljedeće: živite u gradu, okruženi betonom, no imate priliku uzgojiti svoje vlastito voće i povrće, i to gotovo besplatno. Možda zvuči nestvarno, ali u Varaždinu je to već dvije godine realnost. Oni svoje vrtove nazivaju čudesnima. Zašto, doznajte u prilogu Maruše Stamać.
 
Hrvatska bi kroz dvije godine trebala imati svoj prvi 3D crtić. U njega će biti uloženo 3 i pol milijuna eura, a radi šireg tržišta i financijskih razloga hrvatski tim odlučio se i za pomoć europskih produkcijskih kuća. Ovo dugometražno ostvarenje temeljeno je na vrlo uspješnoj dječjoj kazališnoj predstavi, nastaloj prema francuskoj basni. Mi smo se, pak, požurili upoznati glavne junake i otkriti kakve ih animirane zgode očekuju. Jelena Prpoš.
 
Jeste li ikada zavrtjeli hulahop? Šareni plastični obruč u 50-im godinama prošlog stoljeća doživio je svoj vrhunac popularnosti, kada se proizvodilo i do 50 000 komada dnevno. Danas se više vraća u modu kao idealan oblik rekreacije i oblikovanja tijela. Riječanin Marko Kalc otkriva nam male tajne kako uspješno vrtjeti hulahop i pritom se odlično zabavljati. Davor Garić.

InMagazin gledajte danas od 17.25 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene