PRIZNAJ NAM VIŠE

MAJA VIŠE NE MOŽE SKRIVATI OSJEĆAJE? 'Što da ti kažem, nama je lijepo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je početkom godine zaposlila asistenta koji joj je trebao biti desna ruka, no čini da je posao prerastao u ljubav.

Koliko god to ona pokušavala sakriti, čini se da se Maja zaljubila, i to u svojeg asistenta Marka. Zajedno provode gotovo 24 sata na dan pa ne čudi da su frcnule ljubavne iskrice. Ipak još nije spremna vezu potvrditi pred kamerama, no odaje ju sjaj u oku i nespretno baratanje riječima kad se spomene njegovo ime.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

 

 

Raspjevani duo from Karlovac with love

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

'Marko je tu, radi svoj posao, normalno, sve je super, i dalje smo zajedno konstantno, što da ti kažem, sve je lijepo, nama je lijepo', rekla je Maja.

 

 

Live streaming driving to Biograd , club Aqua , concert tonight@markomat88 mozda promasi koju cestu ali jos ga nije pogodila pjesma koju nije znao od pocetka do kraja

A video posted by majasuput (@majasuput) on


 Kuloari šuškaju da su se već i zaručili, a koliko ima istine u svemu tome, saznat ćemo čim ih paparazzi uhvate u ljubavnom zanosu. U strastvenom klinču s čak desetoricom Maja je snimila kadrove za svoj novi videospot ''Famme fatalle'', i to na luksuznoj jahti.

Pročitajte i horor nastavak priče o grupama ET i Karma koje tuže Saru Elenu.

 

24/7 on duty

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

 

'Jahta je ogromna, to je Zeptorova jahta, onda sam uzela 10 muškaraca koji su bili u bijelim gaćicama. Kako je Drinovac koji je radio spot kaže ''Igrajte se maze, maze!'', pa je stalno neko diranje bilo al ja to stvarno profesionaln odradim, ja se stvarno žrtvujem za ovaj posao', objasnila je.

Pitamo se je li modelima bilo preteško izdržati Majin seksepil s obzirom na to da je na prošlom snimanju spota brazilski maneken ljubovanje na snimanju s Majom doživio odveć uzbudljivo.

'Nisam gledala, kunem ti se, ono sam slučajno osjetila jer smo bili u klinču a ovaj put nije bilo tako blisko tako da ne znam al mislim da većina njih igra za drugu stranu, pa mislim da ih ja ne uzbuđujem toliko!', simpatično se snašla Maja.

A što je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene