O djeci i alimentacijama

MAJA ŠUPUT: 'Sa svim dobrim frajerima spavale su već moje prijateljice'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije to sve! Komentirala je Maja Šuput i činjenicu da je sve češće uspoređuju s majkom Marka Grubnića.

Zovu je kraljicom zabave, što je još jednom potvrdila i pred našim kamerama. Na partiju koji je organizirala na bazenu jednog šibenskog hotela pojavilo se šaroliko društvo. Maja Šuput nam je povjerila kako je zaradila kvrgu na glavi, kojim je dijelom tijela najzadovoljnija te zašto je sve češće uspoređuju s majkom Marka Grubnića.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Marko Grubnić ''Kakve ikone'' Pogledajte kako su Šuput i Grubnić izgledali u mladosti, urnebesna fotografija sve je nasmijala: ''Pa gdje si ovo iskopala!''

'Jednostavno se tako nadopunjujemo, jednostavno nas dvoje živimo zajedno. Mi se svaki dan vidimo, mi putujemo zajedno, mi smo kao brat i sestra onda se i taj styling nekako dogodi usput, ali da se ja o tom pobrinem i da sve nekakve svoje ideje preselim na nju DA, ali ona je she¨s the only one', rekao je Grubnić. No, nije ona jedina žena u Markovu životu, u posljednje vrijeme mnogi su primijetili sličnost između Maje i Markove majke. I sada se postavlja pitanje jeli Marko od mame radi Maju ili od Maje mamu.

'Marko misli da svaka žena mora biti naravno plavuša, stisnuta, uvijek mora imati štiklu, bla bla, naravno da će i svoju mamu oblačiti tako - sva sreća da mama ne pjeva, bila bi mi žestoka konkurencija', dodala je Maja. Kroz život Maja još uvijek korača sama; nikako da sretne srodnu dušu. No, u Majinu slučaju nema predaje - potraga se nastavlja, ali izvan granica Lijepe naše. ' U Hrvatskoj znam sve dobre frajere u smislu ili ih poznajem osobno ili su moje prijeteljice spavale s njima ili su oženjeni ja mislim da sve što je bilo dobro da je otišlo pa-pa. E sad eventualno da se netko razvede, ali onda eto ti njega sa djecom, plaćaš alimentaciju, njegova bivša žena me mrzi, e ne da mi se, onda odeš ovako negdje gdje ne znaš nikoga i nađeš ljubav svog života, zaključila je domaćica Maja. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene