Nije htjela

Otvoreno o bračnim ponudama: ''Mogla sam se udati svaki put''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vrckava Maja progovorila je o ljubavi i udaji.

Hrana od koje rastu zazubice i dalmatinska pjesma čine kombinaciju kojoj će rijetko tko odoljeti. Ako se još niste upoznali s virskim specijalitetima, Virska noć u Zagrebu bila je savršena prilika za to. Vrhunski chefovi otkrili su svu čar otočne kuhinje. ''Lignja, sipa hobotnica, škampi, gropi i dagnje su dakle jedan viški način spremanja gregade'', otkrio je chef Dario Kapulić.  Iako je velik ljubitelj domaće kuhinje, Duško Lokin na svojim putovanjima imao je priliku nepce počastiti nekim neuobičajenim jelima. ''Najneobičnije sam probao je rep od krokodila i klokana. Moram reći da mi se ne sviđa'', kazao je Duško Lokin za IN Magazin. No zato je estradni zavodnik naučio obarati s nogu vlastitom kuhinjom. ''Ja uživam u kuhinji. Sada zavodim svoju ženu, a nekad sam zavodio svoje prijatelje, prijateljice'', priznao je Duško.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Uz svu čar morske spize, čak i Dalmatinci katkad pokleknu i pred onom kontinentalnom. ''Te zagorske štrukle, to moram probati i ako sam pun previše i ne mogu više, za njih se mora naći mjesta'', priznao je Tomislav Bralić. Neke uz otok Vir, osim dobre gastronomske ponude, vežu i nešto neobičnije uspomene. ''Imamo svako ljeto veliki ljetni nastup na virskim noćima i svaku zimu na maškarama'', kazala je Maja Šuput.''I imala sam tu čast da spavam na virskom svjetioniku'', dodala je Maja.  Dok ne uživaju u hedonističkim trenucima, naši estradnjaci već se u niskom startu pripremaju za ljeto. ''Mi smo ovih dana dobili obavijest da ćemo 4.8. uoči Oluje pjevati u Areni u Puli, to mi je san bio dječački u toj areni zapjevat'', kazao je Tomislav Bralić. ''Sad se pripremam za ljeto, opet ću nešto pjevat s Mladenom i već sam napravio turneju koncem 10. mjeseca. Mladen, ja i grupa Romantic idemo na turneju u Kanadu'', kazao je Lokin. ''Snimila sam novi singl za sebe Pacijenti ljubavi'', otkrila je Šuputica koja ubrzo nakon toga ponovno pakira kovčege.

''Sad idem za pet dana u Bahrein, sviramo na jednoj prekrasnoj svadbi, to mi je prva svadba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima'', otkrila je Maja. ''Bit će jedan kako su mi rekli arapski Jole i ja. Svadba od 900 šeika, moglo bi biti zabavno'', kazala je.  A moglo bi biti i bračnih ponuda. ''Ja sam toliko puta bila u Dubaiu i mogla sam se udati svaki put. Oni su dosta po tom pitanju nasrtljivi, ali se još nikad nisam zaljubila i osjetila potrebu da ostanem. Ako bude nije bitno gdje, ja ću ostat gdje god to bilo'', priznala je vrckava Maja. A Majina svadba, ne sumnjamo u to, u kojem god dijelu svijeta bila, bit će noć za pamćenje.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene