Planovi za majčinstvo

Maja Šuput otkrila nam je da su ona i suprug Nenad već odabrali ime za svoju prvu bebu

Maja Šuput (Foto: IN Magazin) Maja Šuput (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: IN Magazin) Maja Šuput (Foto: IN Magazin) Maja Šuput (Foto: IN Magazin) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčanje (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput još se navikava na novo prezime. Slijedi joj promjena dokumenata i uvježbavanje novog potpisa jer je svojem dodala suprugovo prezime Tatarinov. Odabrali su i ime za bebu.

„Za medije sam Maja Šuput, na papirima sam Maja Šuput Tatarinov, a u duši sam Maja Tatarinov“ rekla je poznata pjevačica Maja Šuput i time sve odala – zaljubljena je i presretna u braku.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Trenutno je u procesu promjene imena na dokumentima, no kako sama priznaje – ni sama ne zna kada je rok da sve finalizira.

„Osjećaj biti u braku je isti kao i prije, samo što sada imam i prsten. Nakitio me čovjek, kao božićnu jelku“, kroz šalu govori Maja.

Na pitanje što je tajna uspješnog braka Maja kaže da je najviše zahvalna što se budi uz pozitivnog čovjek s kojim dijeli isti način života. Srodne duše.

„Meni je samo da je dobar restoran, hotel, da se sredimo, da pijemo dobro vino… a takav je i on!“, govori nam sretna Maja.

Ovom prigodom pjevačica nam je otkrila i kako misli ukomponirati majčinstvo u svoj pretrpani hedonistički raspored.

„Bez problema ćemo naći vrijeme, već smo se sve i dogovorili. Već smo se i oko imena dogovorili! I nije hrvatsko“, rekla je tajanstvena Maja koja ipak nije htjela otkriti odabrano ime kako ga ne bi urekla.

Da je posvećena djeci, dokazuje i činjenica da Maja trenutno snima dječji album sa dječjim pjesmicama i to zato što želi vesele pjesme za djecu, a ne „Zeku i potočića“ na kojeg ona uvijek plače.

Osvrnula se i na svoje stajlinge za koje mnogi smatraju da su vrlo ekstravagantni, no i da savršeno pristaju njezinom karakteru. 

"Danas su mi rekli da izgledam kao flamingo, tepih za wc... Da ja imam takav tepih za wc jako bih rado po njemu gazila", vrckavo je zaključila Maja. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene