Maja Šuput demantirala je glasine da se potajno udala za Nenada Tatarinova i ekskluzivno za IN magazin otkrila da su napokon odredili datum vjenčanja.

Galerija


S obzirom na to da se po gradskim kuloarima šuška da su se Maja Šuput i njezin zaručnik Nenad Tatarinov vjenčali u tajnosti, zanimalo nas je je li to istina. 

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Šuput se pohvalila novom Bloomovom avanturom i važnim trenutkom za pamćenje: "Baš kao nekad, samo puno bolje" Maja Šuput Maja Šuput objavila sliku mjesta na kojem je upoznala muža Nenada Tatarinova, a nekoliko mjeseci kasnije već su bili zaručeni

''Ne, ja stvarno ne znam di si to čuo. Nismo se vjenčali! Nismo... Ali je definitivno odluka pala! Jedan dan je otišao i rekao mi je 'Gle, ja sam neke stvari dogovorio jer dok ja budem čekao tvoj slobodan datum, mi ćemo ostarjeti.' Tako da moram priznati da je uzeo stvari u svoje ruke pa sam ja rekla: 'Dobro, može!' Ekskluzivno mogu reći da ću do jeseni biti gospođa Tatarinov'', rekla nam je pjevačica i članica žirija u showu ''Supertalent''.

Maja i Nenad u ljubavnoj su romansi nešto više od godinu dana. Da je on ''taj'', naslutila je odmah na odmah na početku, no sada je sto posto sigurna.

''Možda se i moralo ovo sve dogoditi da ja shvatim, 'Luđakinjo, to je taj!' A moja mama!? To je najveća ljubav ikad! Oni se čuju više nego ja i ona. Ona svaki dan njega nazove: 'Kak mi je zet!''' priča nam Maja. 

Iza Maje je zaista teško razdoblje. Ostala je bez oca, koji je izgubio bitku s teškom bolešću, no ona hrabro korača dalje, snažnija no ikad. 

Priprema novi videospot za koji garantira da će biti hit, a nama se čini da su pred Majom nove stranice u životu koje će okrenuti sa zadovoljstvom.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.