Ekskluzivno!

Maja nam je u 4. mjesecu trudnoće otkrila kako su ona i Nenad reagirali na sretnu vijest i tko je zaplakao: "Moram priznati da je to bio šok"

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 +0 Maja Šuput - 9 Galerija

Maja Šuput je trudna! Pjevačica i njezin suprug Nenad sretnu su vijest skrivali puna četiri mjeseca, a sada ne skrivaju da su u sedmom nebu. Ekskluzivno za In magazin Maja je otkrila kako se osjeća, priželjkuje li dječaka ili djevojčicu i imaju li već spremna imena. Maja je detalje ispričala našem Davoru Gariću.

Maja Šuput je trudna već četiri mjeseca, odnosno otprilike 15 tjedana i otkrila nam je kako se trenutno osjeća.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Fali mi još pet, šest dana do četiri mjeseca. To je nevjerojatno, kada dođeš u to neko stanje, onda počneš brojiti dane, a kamoli tjedne. Sad su skoro četiri mjeseca i ne mogu ti reći ništa spektakularno, osjećam se identično. Ne mogu znati koliko sam sretna jer nisam proživjela te "mučne dane". Moje prijateljice i zovu da pitaju kako nisam povraćala i kako me baš to potrefilo", otkrila nam je Maja.

A znamo i kako je reagirala u trenutku kada je saznala da će postati majka.

"Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri mjeseca kad vidiš baš bebu", priznala je Maja.

A kako je regirao Majin suprug Nenad Tatarinov?

"On je počeo plakat, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda ide sve dalje ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi", otkrila nam je Maja.

Prinovi u obitelji veseli se i Majina mama, koja će uskoro postati baka.

"Joj mama, mama je tek u imenima. Vježba da bi mogla izdržati taj tempo za bebu, tako da je svaki dan na kućnom biciklu da može trčati za bebom i to je idealna motivacija za držat dobru kondiciju", ispričala je Maja.

Iako na početku nije osjećala mučnine, Maja neke simptome nije mogla izbjeći.

"Stalno sam gladna! I sad u ovom trenutku, kada nemam posla u smislu da idem na putovanja, na pjevanje, mislim da sam iskoristila jedini neradni trenutak za pametnu stvar. Nemamo plan za pjevanje, godina je kompletno puna do 2021. godine i to je najnormalnije. A sada dok mogu najnormalnije radim", izjavila je Maja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene