Maja Šuput zaista je došla bez donjeg veša! Dobro pogledajte!


Nakon što je gledatelje Nove TV već osvojila naslovna pjesma serije Zlatni dvori, još jedna pjesma iz hit serije 'Zlatni dvori' doživjela je svoju premijeru u zabavno glazbenom showu IN magazina 'Petkom s Petkom'. Naime, pjesma 'Premija' koju lik Nere pjeva u prvoj epizodi serije izazvala je veliku pažnju i interes publike već nakon prve epizode, a u IN magazinu gledatelji su imali priliku prvi puta čuti u cijelosti i to u izvedbi Maje Šuput.

Vezani članci Zajednički posao (Foto: Dnevnik.hr) Žiri najgledanijeg showa prisjetio se bizarnosti s kojima su se sreli tijekom proteklih sezona Maja Šuput (Foto: Instagram) Šuput će ove jeseni imati više razloga za slavlje, evo što nam je otkrila o dolasku prinove u obitelj!

Izvedba je bila sjajna, ali i Majin izgled. Naime, Maja je odjenula haljinu koja otkriva previše pa bi joj gaćice samo smetale.

Maja je na snimanje došla bez gaćica. Je li ih zaboravila? Nije! Maja jednostavno ne bi izgledala tako neodoljivo da je imala donji veš. Zna Maja što je show i njoj tu ništa nije sporno.

Bravo za Majinu hrabrost.

Pogledajte i kako je Robert Kurbaša Maji rekao 'začepi'.

Kako Maja izgleda bez donjeg veša pogledajte u video prilogu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.