Pogledajte što se događalo iza kulisa požeškog Aurea Festa, sve popularnijeg festivala koji ne preskaču brojne domaće zvijezde. Tamo je bila i Maja Šuput.


Ivan Zak izazvao je histeriju među obožavateljima koji su mu zapjevali singl Pretjerujem a cappella, Mate Bulić otkrio je da voli mijenjati pelene te da mu stiže još jedan unuk, ali i veliki slavljenički koncert u Lisinskom, dok se pjevačica Maja Šuput pak vratila iz Pariza prepuna dojmova.

Vezani članci Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene! Maja Šuput Maja Šuput prvi put o želji za još jednom bebom: "Nikada do sada nisam mogla zamisliti da nekoga možeš tako voljeti!''

'Ja tu stalno pjevam po tim feštama njihovim i po cijeloj Slavoniji i po svatovima i svugdje, to ti je veselje, udri ubi, baš veseli ljudi', rekla je Maja Šuput koju ćemo od nedjelje gledati na Novoj TV u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Maja otkrila istinu o misterioznom muškarcu

Maja je skupila energiju u Parizu i spremna je za nove izazove. 'Jutros sam sletila, malo izgledam podrapano, zato je tu sa mnom cijeli tim ljudi koji me je došao popravit. Rekla sam maloprije, ušla sam tu ko fićo a izašla ko mercedes. Stvarno su od mene napravili novu ženu', rekla je Maja.

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Eifellov toranj, noćni život i znamenitosti...gdje god se pojavila, Maja je u Parizu bila stylish od glave do pete. 'Ja sam gurman, volim dobre restorane, tako da smo proharali sve te dobre restorane. Shopping jer s Markom suzu Isusovu čovjek potroši, 'ljubavi ti to trebaš!', požalila se Maja.

Što se još događalo iza kulisa Aureafesta pogledajte u prilogu inMagazina.

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook