Organizirala djevojačku

VIDEO Jednom sam platila striperu, ali se toliko napio da nije bilo ništa'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šampanjac, torta, konfeti i dobro raspoloženo žensko društvo. Zvuči kao idealna djevojačka večer, zar ne?

Za pripadnike jačeg spola kojima je ulaz na djevojačku večer strogo zabranjen, evo ekskluzivnog uvida u jednu takvu zabavu, i to onu Maje Šuput. Njezina djevojačka večer ipak je samo dio scenarija novog spota za istoimenu pjesmu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Seksi djevojke i tučnjava jastucima!

Razuzdane djevojačke zabave prije udaje Maja i privatno često pohodi.

'Iskreno, nikad mi se nije dogodila neka preluda, onako filmska. Uvijek su to neki planovi, kao, bit će ne znam što, i onda na kraju bude normalan ženski izlazak gdje se eventualno možda malo više popije. Jednom sam bila kuma pa sam platila striperu da dođe, ali on se toliko napio da nije mogao ni tu scenu izvesti, strašno. Mi smo bile klinke, i sad vidiš golog frajera u dnevnoj sobi i vrištiš, ne možeš vjerovati', smije se Maja.

Kako to obično biva u Majinim spotovima, i ovog puta društvo će joj raditi isklesani menekeni.

'Ja stvarno te mladunce nisam birala, a, s druge strane, oni su toliko mladi da bi me bog kaznio da uopće uperim prstom u njega. Ja sam se ogradila od toga', rekla je vrckava pjevačica.

U vrućim hlačicama cvjetnog uzorka Maja je pokazala zavidnu figuru. Ipak, od svojeg budućeg odabranika ne očekuje pločice, nego nešto opušteniju tjelesnu formu.

'Gurman sam i volim jesti po noći. I onda upoznajem takve muškarce, i onda kad tako živiš po noći, tako i jedeš, a kad jedeš po noći onda dobiješ i trbušćić. Prije bi izašla s frajerom koji ima finu škembicu, a ne da mi naruči salatu i posni sir te ide doma spavat. To nisu moji tipovi', otkrila je Maja.

A je li pronašla svog idealnog muškarca, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene