''Ja sam sebi superheroj!''

Šuput ispričala kako je biti trudnica u vrijeme pandemije i potresa, ali i zašto joj je bio potreban put u Dubai

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Davor Garić i Maja Šuput Davor Garić i Maja Šuput +0 Davor Garić i Maja Šuput Galerija

Iako je u sedmom mjesecu trudnoće, Maja Šuput ne miruje. Radi na novim TV projektima, priprema dječju kazališnu predstavu, a u posljednjim danima trudnoće planira snimiti i novi videospot. Zašto joj je posljednje putovanje udvoje, sa suprugom Nenadom u Dubai, bilo prijeko potrebno te zbog čega se kao trudnica u vrijeme pandemije i potresa osjeća kao Žena-Superheroj, Maja je ispričala Davoru Gariću za In magazin.

"Ja samo znam da sam bebu napravila, ništa drugo", kroz smijeh je rekla pjevačica Maja Šuput na komentar novinara Davora Garića da je 2020. bila njezina godina.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"To je daleko najveći uspjeh! Karijera je bila sjajna, udala sam se i to lijepo, imam zdravu obitelj, prijatelje... Napraviti dijete je van svake pameti koliko je to veliko za mene. Bilo je tu svega prošle godine", ispričala je Maja Šuput za In Magazin. Komentirala je i putovanje u Dubai, gdje je otišla sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom u prosincu prošle godine.

"Kad odeš na sunce na 30 stupnjeva i u Dubai, teško da ti može biti loše. Otputovali smo nakon toliko vremena neizlaska iz zemlje, što je za mene nepojmljivo. Ja kada sam vidjela aerodrom, ja sam mislila da sam na Marsu. Ozbiljno. Mislila sam da mi se ukazala Gospa kada me žena tražila putovnicu. Beba je dobila super-potrebni D vitamin o kojem sam stalno čitala i kojeg sad uzimam drugačije pa nije baš isto kada dođeš na sunce. I to nam je bilo posljednje putovanje udvoje", komentirala je Šuput te se osvrnula na činjenicu kako se kao trudnica nosi sa svime što se događalo posljednjih mjeseci.

"Covid sam zaboravila onog trena kad sam postala trudna jer sam u glavi dobila super-moći. Promislila sam samo "daj, kakav covid, ja nosim bebu". Ja sam sebi superheroj! Ja sam sebi Batman, Spiderman, Supwewoman i sve, to je beba! Protiv potresa si ne mogu pomoći, to je jednostavno kao i svi. Gdje sam god pitala i s kime god pričam, svi imaju ptsp. Malo mi je problem sada jer se ja jako trzam i na najmanje podrhtavanje. Tužno mi je da sam u stresu u ovakvom periodu svog života. Zbog djeteta, ne zbog mene. A opet, ne možeš si pomoći. Ja sam i dalje čovjek od krvi i mesa koji se toga boji, kao vjerojatno i svi. Ljudi pričaju da živim u novoj zgradi i da se ne moram bojati, ali to me nije briga kada me strah i dalje", ispričala je pjevačica. Otkrila je i novosti na poslovnom planu.

"Radim nešto novo. Radimo dječju kazališnu predstavu. Bit će mjuzikl, s pjesmama s mog dječjeg albuma. Kada pitam mame za dječje predstave, uvijek kažu da su dosadne. Mamama uvijek bude dosadno, djeci još bude i OK, a onda sam promislila da napravimo top dječju predstavu. Ajmo napraviti predstavu da bude tako dobra, da baš bude dobra i djeci i roditeljima", otkrila je Maja. Pjevačica je dodala kako će na poslovnom planu sve nastaviti tek nakon što rodi, a rekla je kako još uvijek ona i suprug uređuju stan te žive kao podstanari. Ističe kako se veseli povratku kući, a nada se kako će to biti uskoro.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene