Pjevačica je prava kraljica svadbi. Možete zamisliti kakav lom nastane kada joj se pridruži i kralj!


Maja Šuput gostovala je u IN magazinu, gdje je svirala svoje pjesme, ali i doživjela broja iznenađenja. Saša Lozar, Jolei njena najveća obožavateljica Danijela - bili su samo od nekih gostiju koji su oduševili Maju.

ANKETA Lijepe, uspješne i solo - domaće ljepotice koje uživaju u životu!

Vezani članci Marko Grubnić Marko Grubnić se modno uskladio s malenim Bloomom pa rastopio sve, odmah mu se javila i mama Šuput Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali!

Njen show počeo je sa Sašom Lozarom. Sudionici ovogodišnjeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato' iskušali su se u međusobnim imitacijama. Maja je postala Saša Lozar, dok je on pjevao svatovsku pjesmu po uzoru na svoju kolegicu, inače kraljicu svadbi. A kakva bi to kraljica svadbi bila bez svog kralja.

Kralj fešte ima svoja pravila: 'Nikad ne pijem kad pjevam!'

U studiju se Maji pridružio Jole! Dragi kolega sa Majom je zaplesao svadbeni ples. Išlo im je sjajno. Veliko iznenađenje Maji je bila i njena obožavateljica Danijela, koja ima tetovaže inspirirane Majinim rođenjem i stihovima. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videima IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook