Pjevačica je prava kraljica svadbi. Možete zamisliti kakav lom nastane kada joj se pridruži i kralj!


Maja Šuput gostovala je u IN magazinu, gdje je svirala svoje pjesme, ali i doživjela broja iznenađenja. Saša Lozar, Jolei njena najveća obožavateljica Danijela - bili su samo od nekih gostiju koji su oduševili Maju.

ANKETA Lijepe, uspješne i solo - domaće ljepotice koje uživaju u životu!

Vezani članci Saša Lozar - 6 Srušio je sve izazove pred sobom, no nešto mu je bilo posebno teško izdržati: "Znači luđački" Maja Šuput Šuput otkrila gdje je otputovala sa suprugom i sinom pa očarala obožavatelje u prozirnoj čipkastoj haljini

Njen show počeo je sa Sašom Lozarom. Sudionici ovogodišnjeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato' iskušali su se u međusobnim imitacijama. Maja je postala Saša Lozar, dok je on pjevao svatovsku pjesmu po uzoru na svoju kolegicu, inače kraljicu svadbi. A kakva bi to kraljica svadbi bila bez svog kralja.

Kralj fešte ima svoja pravila: 'Nikad ne pijem kad pjevam!'

U studiju se Maji pridružio Jole! Dragi kolega sa Majom je zaplesao svadbeni ples. Išlo im je sjajno. Veliko iznenađenje Maji je bila i njena obožavateljica Danijela, koja ima tetovaže inspirirane Majinim rođenjem i stihovima. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videima IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook