Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Raskošno američko, filmsko u stilu dvadesetih ili tradicionalno hrvatsko vjenčanje... Što vi birate? Maja Šuput za sada je sve to odbila!


Bili smo na još jednom Sajmu vjenčanja i otkrili nove trendove - dugi čipkasti veo za nju i leptir mašna za njega ovosezonski su 'must have'. Vrsna zabavljačica na vjenčanjima Maja Šuput otkrila je kako izgleda njezin idealan muškarac, ali i da je odbila nekoliko prosidbi. 'Bilo je par luđaka koji su me zaprosili ali ja nisam pristala!', otkrila je atraktivna pjevačica koja se odlično zabavljala na sajmu vjenčanja.

Maja Šuput: 'Volim muškarce koji se odnose prema meni kao prema dami'

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput se poigrala s izgledom prve dame, za sve okrivila Grubnića: ''Past će kiša, imam samo svoju kosu'' Neda Parmać ''Kako si vrckala guzom! Voljela bih te pokrete vidjeti u nekom tvom uratku, ne kućnom!''

'Ja se stvarno ne osjećam dobro u vjenčanici a i ako ću je ikad obuć, obuć ću je jednom i nikad više. Jednostavno mislim da nisam taj tip', kaže Maja no itekako zna koji tip bi ju mogao privući: 'Da taj moj tip priča na engleskom, da se odijeva kao Talijan, da vozi nešto Njemačko, da se ljubi francuski i da troši kao Arap!'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook