Brza i žestoka

Miss Hrvatske na karting stazi! To se zove vožnja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je mjesec dana od izbora za Miss svijeta u Kini, a lijepa predstavnica Hrvatske puna je dojmova. U međuvremenu se vratila u domovinu i upisala karting.

Mjesec dana nakon održanog izbora za Miss Svijeta u Kini, naša predstavnica Maja Spahija još uvijek je prepuna dojmova. Otkrila nam je kako je provodila dane u dalekoj Kini, ali i tko joj je najviše nedostajao u mjesec dana, koliko su trajale pripreme za izbor. Uza sve to, pokazala je kako se snalazi u vožnji kartinga.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Iako se lijepa Šibenčanka tek nedavno okušala u vožnji kartinga, kaže, to je bila ljubav na prvi pogled.

''Bilo mi je stvarno super, odlično tako da sam se odlučila i učlaniti u klub. Svakog vikenda imamo neke probe, vježbe i meni je super stvarno odlično, adrenalinski sport. Tko god je probao, rekao je da je fenomenalan osjećaj tako da savjetujem svima koji nisu da probaju, preporučila je šibenska ljepotica. U Kini joj je bilo dobro, no jedva je čekala vratiti se u domovinu. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene