Teško je zaustaviti suze

RASPLAKALA JE HRVATSKU Priča koja je zauvijek promijenila tri života!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novinarka 'Provjerenog' Maja Medaković nedavno je dobila nagradu HND-a za priču o Matiji Basarcu i njegovom sinu Milanu.

Priča o samohranom ocu Matiji Basarcu i njegovom 15-godišnjem sinu Milanu, koji su svoju tužnu priču ispričali pred kamerama Provjerenog, ujedinila je Hrvatsku. No ona nije promijenila samo njihove živote, već i život novinarke Maje Medaković. Za svoju je reportažu primila nagradu za televizijsko novinarstvo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Iako je Maja kao novinarka navikla postavljati pitanja akterima svojih priča, nju su iznenadila. Jer kaže, nije navikla da se o njoj priča. Bolje da je pitamo o velikim pričama malih ljudi koje u vaše domove donosi svakog tjedna. Jedna od njih pokrenula je i ujedinila cijelu Hrvatsku, a Maji je i danas veliki ponos.

'Taj prvi trenutak kad smo ušli unutra, ta mala kućica, ona je toliko mala, imali su tu peć na drva i to je toliko toplo unutra, toliko topline i to je takva domaća, kućna atmosfera, tamo sam popila najbolju kavu ikad u životu', prisjeća se Maja prvog trenutka kada je ušla u dom i živote Matije i Milana Basarca. Iako je za priču o njima dobila nagradu HND-a, Maja je jasna: 'Meni je najveća nagrada što oni imaju kuću'!

I možda će se neke priče nakon nekoliko godina zaboraviti, ali za Matiju, Milana i Maju? Njihovi životu zauvijek su se promijenili. 'Kao Milan i Matija, takvih neće više biti. Ne znam, bit će nekakvih drugih, još posebnijih na svoj način, ali kao Milan i Matija, takvih više nema. To se ne ponavlja', rekla je novinarka Provjerenog. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene