Životna priča

Maca Maradona - Najuspješnija hrvatska nogometašica!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok se još zbrajaju dojmovi sa svjetskog prvenstva, naša najuspješnija nogometašica Maca Maradona sjela je nasuprot Dalibora Petka i podijelila svoju životnu priču.

U rubrici 'Njeno drugo lice' Marija Matuzić, poznatija kao Maca Maradona govori o svojim životnim postignućima.

Pogledaj i ovo Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Dobro joj stoji Samozatajna supruga "hajdukovca na posudbi" ne skriva sreću zbog povratka u rodni Split

'Osjećam se kao da mi je 20 godina i to mi je dao onaj gore. Samo nek je zdravlja, igrat ću i dalje i mislim da još puno mogu dati ženskom nogometu', rekla je Maradona, koja je s 54 godine najstarija igračica nogometa u svijetu.

Nadimak je zaradila sa 14 godina, na jednom turniru u Italiji, kad su je zbog virtuozne igre prozvali ženskom inačicom poznatog nogometaša.

'Zovu me još i Marko, Marača, Mačonder tako da mi je čudno kad me netko nazove pravim imenom Marija. Neki dan sam otišla u poštu i kad sam se morala potpisati, zabunom sam se potpisala Maradona', smije se nogometna legenda kojoj nije žao što nije prihvatila brojne ponude iz inozemstva.

Odrastajući u siromašnoj obitelji sa šestoro braće i sestara, Marija je navikla raditi sve poslove. Pilila je drva, istovarivala ugljen, zidala....

'Radila sam praktički sve muške poslove, a jako malo sam lakirala nokte. Haljinu sam samo jednom obukla u životu i to kad sam imala deset godina. Sestra mi je rodila i rekli su mi da mogu ići do nje samo ako obučem haljinu', rekla je Marija.

Kaže da su joj dečki dosta udvarali, ali da je to nikad nije zanimalo.

'Bila sam sportaš, odbijala sam ih na stručan način i kad su vidjeli da me ne mogu dobiti odustali su', kaže Maradona.

Kako se u životu nosila s predrasudama, kome je posvetila svoje tetovaže te što joj je želja postići u životu pogledajte u priloženom videu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene