Netom nakon što su se urednice vodećih modnih časopisa vratile u svoje redakcije s četverotjednog 'hodočašća', urednici časopisa o interijerima tek su krenuli u pohod. Krenula je sezona sajmova dizajna namještaja i dekora interijera.


Posljednji sajam luksuznog namještaja održan je u vrtovima Kensingtonske palače, tek nekoliko metara od novog doma princa Williama i vojvotkinje od Cambridgea. Sudeći prema posljednjim trendovima, lokacija nije slučajno odabrana jer su i interijeri dostojni kraljevske obitelji.

Vezani članci Stolovi s vrtovima Pretvorili stolove u prekrasne male vrtove, priznajte da ih sad i vi želite! Satovi U doba kada su satovi svuda oko nas, konačno pokazali zašto još uvijek kupuju ručne satove

>> Lukuzan dom Celine Dion o kojem možemo samo sanjati!

Ako vam treba ideja kako urediti prostor, možda vas inspiriraju kako su trenutno moderni pozlaćeni kreveti od 38 tisuća kuna, posteljina od svile, ručno rađeni tepisi iz Nepala, kao i ruski motivi. Ako za to imate uvjete, veliki je hit goste primati u svom vrtu ili na terasi, a bit ćete potpuno IN i ako obrok poslužite stolu od hrastovine za čak 26 osoba vrijednog 75 tisuća kuna.

Što uložiti, a pri čemu štedjeti kada opremamo interijer? 'Možda je zato najbolje ne pratiti slijepo trendove, već stan opremiti klasicima dizajna kako bi još dugo bio moderan', savjetuje arhitekt Duje Kaliterna.

Cijeli prilog pogledajte u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook