Ravno iz Londona

Luksuz dostojan i kraljevske obitelji: Pozlaćeni kreveti od 38 tisuća kuna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Netom nakon što su se urednice vodećih modnih časopisa vratile u svoje redakcije s četverotjednog 'hodočašća', urednici časopisa o interijerima tek su krenuli u pohod. Krenula je sezona sajmova dizajna namještaja i dekora interijera.

Posljednji sajam luksuznog namještaja održan je u vrtovima Kensingtonske palače, tek nekoliko metara od novog doma princa Williama i vojvotkinje od Cambridgea. Sudeći prema posljednjim trendovima, lokacija nije slučajno odabrana jer su i interijeri dostojni kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Lepa Brena (Foto: Instagram) Ima stila! Lepa Brena otvorila vrata svog luksuznog doma u elitnom dijelu Beograda: "Kao kraljica u dvorcu"

>> Lukuzan dom Celine Dion o kojem možemo samo sanjati!

Ako vam treba ideja kako urediti prostor, možda vas inspiriraju kako su trenutno moderni pozlaćeni kreveti od 38 tisuća kuna, posteljina od svile, ručno rađeni tepisi iz Nepala, kao i ruski motivi. Ako za to imate uvjete, veliki je hit goste primati u svom vrtu ili na terasi, a bit ćete potpuno IN i ako obrok poslužite stolu od hrastovine za čak 26 osoba vrijednog 75 tisuća kuna.

Što uložiti, a pri čemu štedjeti kada opremamo interijer? 'Možda je zato najbolje ne pratiti slijepo trendove, već stan opremiti klasicima dizajna kako bi još dugo bio moderan', savjetuje arhitekt Duje Kaliterna.

Cijeli prilog pogledajte u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene