Od neugodnih situacija u životu nije mogao pobjeći ni Luka Nižetić. Upravo je o tome razgovarao s našom Mijom Kovačić i Idom Prester u drugoj epizodi njihove zabavne rubrike Fakap. Osim toga, Luka im je ekskluzivno pokazao jedan svoj videospot, a dobio je i zadatak koji se sigurno nije svidio njegovoj menadžerici.

Galerija


''Baci hlače u smeće i idi u klub? U mudantama, u mudantama'', pitala je Ida Luku Nižetića da bude sigurna u ono što joj je ispričao. 

Vezani članci Mia Kovačić, Franka Batelić i Ida Prester Franka se prisjetila trenutka kada je Ćorluku uhvatila u laži: "Bio je jedan videić koji je kružio po internetu!'' Mia Kovačić, Ida Prester Franka Batelić bez dlake na jeziku o neugodnim životnim trenucima: ''I cijela cica je završila vani, to je snimljeno!''

A kako se Luka našao u takvoj situaciji, otkrit će u ovotjednom Fakapu Idi Prester i Miji Kovačić. Zabave i smijeha neće nedostajati, ali ni škakljivih situacija. Luka će naime dobiti zadatak obaviti jedan poziv koji će naljutiti njegovu menadžericu.

''Poklopila mi je'', rekao je u kameru. 

A i zapjevat će, i to pjesmu pod nazivom ''Bubreg''.

Udružene snage dviju prijateljica Mije Kovačić i Ide Prester pokazale su se kao pun pogodak. Tome u prilog govore i rezultati gledanosti nakon prve epizode. Prva emisija, u kojoj je gošća bila poznata radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić, na portalu showbuzz.hr te na društvenim mrežama ostvarila je više od 250.000 videopregleda.

Tatjana Jurić Miji i Idi je otkrila koja je to grozna situacija koju je doživjela prije puno godina, a još uvijek ju dobro pamti te kako izgleda jedan jedini ulet muškarca koji joj se usudio prići vani. Tatjana je bila spremna podijeliti i svoj najveći profesionalni fakap. Prisjetila se psovanja u eteru i dodala da ta snimka i danas postoji na YouTubeu.

''Zvučim kao neka stara isfrustrirana ženturača nezadovoljna sama sa sobom, a ja ostala sama u studiju i sama sebi sam bila baš OK'', iskrena je bila Tatjana.

A što su pak Ida i Mija pripremile Luki Nižetiću, ne propustite od 18 sati na showbuzz.hr-u.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Joksimović i supruga počastili se autima vrijednima 250.000 eura: "Vole bolje i udobne modele"

Naša bivša manekenka povukla se iz medija nakon uspješne karijere i postala majka, sad iznenađuje golišavim objavama na Instagramu