Ne odustaje

Je li Luka Nižetić pretjerao? ''Sljedeći put stavi na mozak''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić, čini se, ne planira stati s tetoviranjem.

Luka Nižetić svoju je karijeru započeo kao pjevač, potom je otkrio strast prema kuhanju, a dobio je pohvale od publike i struke nakon premijere predstave ''Kako je Potjeh tražio istinu'', u kojoj je jedini glumac. Dobro nam poznatu bajku Ivane Brlić Mažuranić, klincima, ali i odraslima, ispričao je upravo Luka. Oduševljeni su bili i jedni i drugi.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

"Apsolutno impresivan. Pjeva, pleše, glumi, narator je", rekao je za Luku glumac Janko Popović Volarić. "Svaka mu čast. Nije toliko često glumio, ovo je dobar zalogaj", kaže redatelj Dalibor Matanić. "Malo glumaca bi moglo napravit ovo što je Luka napravio, ovo je fantastično", dodao je Janko.

Zadovoljstvo nije krio ni talentirani Splićanin. "Ja sam ispunjen. Ovo smo dugo čekali, mislio samda neće nikada doći taj dan premijere. Kad to radiš 100 godina, misliš, nešto će se dogoditi, neće doć do te premijere", kaže Luka. Mjeseci mukotrpnih priprema rezultirali su plodom, no na početku nije bilo bajkovito. Najviše su muke zadavale beskrajne količine teksta.

Luka i redateljica predstave Senka Bulić odlučili su zadržati što više originalnih elemenata iz teksta ove inspirativne bajke. Ovo mu nije prvi izlet u glumačke vode, a ako je suditi prema rekacijama, mogao bi zaigrati i u nekom od filmskih uradaka našeg proslavljenog redatelja. Budući da Luka gaji strast prema glazbi, ali i glumi i kuhanju, teško je svrstati ga u bilo koju ladicu, osim onu za multitalentirane.

"Ja sam prvenstveno pjevač i tu sam gdje jesam zbog svoje glazbene karijere, a ovo sve drugo je nekako usput, stvari koje sam pokupio, koje mi se sviđaju, koje volim", dodaje svestrani Luka. U novom je videospotu Luka pokazao i svoj isklesani torzo, prekriven tetovažama. Mnogi ga pitaju - misli li stati s tetotviranjem. "Ne znam stati. Rekla bi moja majka: ''Sljedeći put stavi na mozak!'' A ne znam hoću li stat, vrlo vjerojatno neću", zaključio je Luka. Nadamo se da neće stati s glumačkim ostvarenjima, a bez obzira na to primi li se glazbe, kuhanja ili glume, čini se da ovaj čovjek sve pretvori u čisti užitak.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene