A sada malo smijeha! Vodimo vas u Sarajevo gdje smo uz čašicu u kuhinji Fazlinovićevih popričali s Damirom, onim normalnim iz svima vama dobro poznate serije 'Lud zbunjen normalan'.


Glumac Moamer Kasumović otkrio nam je  kakve ga brige očekuju u novoj sezoni popularne serije, javlja li mu se očinski instinkt i zašto glumci kad jednom stanu ispred kamere više ne mogu bez nje.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Hiljadarka': Izabran kao lice najvrijednije novčanice u državi Slika nije dostupna Ekskluzivno: Zakoračite u ludi svijet Fazlinovića

Ivor Šparavalo poznatiji kao Đema Fazlinović : Upoznajte 10-godišnju zvijezdu serije 'Lud, zbunjen, normalan'

'Mi smo takva familija Fazlinovića da u suštini taj Damir i kada djeluje normalno, opet nekako živeći s Farukom i Izetom... ne možeš ti baš toliko normalan ispast i normalno se ponašati, uvijek nekako izađe to neko ludilo iz tebe',
kaže Moamer o ulozi u popularnoj seriji. Iako je upisao studij novinarstva, ljubav prema glumi je ipak prevladala. Kaže i kako se teško odvaja od kamere: 'Kamera je čudna stvar, nekako privlači, mami i s vremenom što si više ispred nje, sve više i želiš da si ispred nje'.

Što će se to dogoditi njegovom liku u novim epizodama saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook