Zrači samopouzdanjem

Lucija Lugomer uoči prve godišnjice braka u kojem uživa: "Želja za djecom sve je veća"

Lucija Lugomer (Foto: IN Magazin) - 1 Lucija Lugomer (Foto: IN Magazin) - 1 In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: IN Magazin) - 1 Lucija Lugomer (Foto: IN Magazin) - 2 Lucija Lugomer (Foto: IN Magazin) - 3 Lucija Lugomer (Foto: IN Magazin) - 4 Lucija Lugomer (Foto: IN Magazin) - 5 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +0 Lucija Lugomer (FOTO: instagram) Galerija

Razloga za slavlje u životu Lucije Lugomer ima napretek. Uživa u skladnom braku sa suprugom Danijelom, uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka, a zahvaljujući samopouzdanju kojim zrači, postala je inspiracija brojnim djevojkama koje krase obline.

Sezona je vjenčanja, krstitki, krizmi, matura. Ukratko, prigoda koje zahtijevaju da se odjenemo svečano. Krase li vas obline, ovo se katkad pretvori i u nemoguću misiju. Kako Lucija Lugomer u svakoj prigodi izgleda besprijekorno i samopouzdano, brojne dame u njoj vide uzor.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Rado viđen gost Dugo ju nismo vidjeli: Najpoznatija domaća plus size ljepotica zablistala na eventu u centru Zagreba

"Dobivam jako puno pitanja gdje uzimam haljine, gdje ih pronaći. Čak nije problem većih brojeva, koliko pronaći dobru haljinu", priznala je Lucija.

Zato svoje haljine daje izraditi po mjeri.

"Kad skrolam po društvenim mrežama nađem neke lijepe haljine i dođem do svoje ženskice, čiji tim cura mi ih napravi. A dala sam iste novce kao što bih negdje dala da je kupim s vješalice. A u tom slučaju bi čak možda došlo do situacije da si na maturi i još dvije cure uz tebe imaju istu haljinu.

Lucija ima savjet i za, mnogima, najvažniju haljinu u životu, onu vjenčanu .

"Prvo bih željela poslati poruku da traženje "the haljine" treba biti užitak, na napor, ne drama nego bi za svaku ženu trebalo prvenstveno biti užitak" objasnila je Lucija kojoj je njezina vjenčanica bila san snova iako se suočila s različitim komentarima.

Zlobni komentari je pritom ne diraju. Okružena je ljudima koje voli, a unatoč činjenici da će za nekoliko dana proslaviti 26. rođendan, nevjerojatno je zrela.

"Imam posao koji volim, imam ljude koje volim, obitelj koja me voli jednostavno. Sve oko mene je u redu. Moji stavovi ovdje su vrlo čvrsti i jasni i nema toga što to može poljuljati", zaključila je Lucija.

U lipnju će proslaviti i godišnjicu braka s Danijelom Grlićem, a simpatični par nada se da će svojim roditeljima uskoro javiti prekrasnu vijest jer je želja za djecom sve veća.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) +5 Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Celebrity Uživao u Dubrovniku pa kupio najskuplji auto na svijetu: Ronaldo iskeširao 11 milijuna eura za novog ljubimca?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene