Razloga za slavlje u životu Lucije Lugomer ima napretek. Uživa u skladnom braku sa suprugom Danijelom, uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka, a zahvaljujući samopouzdanju kojim zrači, postala je inspiracija brojnim djevojkama koje krase obline.

Galerija


Sezona je vjenčanja, krstitki, krizmi, matura. Ukratko, prigoda koje zahtijevaju da se odjenemo svečano. Krase li vas obline, ovo se katkad pretvori i u nemoguću misiju. Kako Lucija Lugomer u svakoj prigodi izgleda besprijekorno i samopouzdano, brojne dame u njoj vide uzor.

Vezani članci Matea Hušnjak, zaštitarka koja je zaustavila muškarca u Centru za socijalnu skrb Zaštitarka koja je svladala dvostruko jačeg muškarca: ''Primio je stol i bacio ga na zid. Sve se srušilo i potrgalo, još sam pod šokom'' Centar za socijalnu skrb Ivanić Grad Sindikat o današnjem napadu u Ivanić Gradu: ''Gotovo je nemoguće raditi ovaj posao u atmosferi straha od mogućih napada''

"Dobivam jako puno pitanja gdje uzimam haljine, gdje ih pronaći. Čak nije problem većih brojeva, koliko pronaći dobru haljinu", priznala je Lucija.

Zato svoje haljine daje izraditi po mjeri.

"Kad skrolam po društvenim mrežama nađem neke lijepe haljine i dođem do svoje ženskice, čiji tim cura mi ih napravi. A dala sam iste novce kao što bih negdje dala da je kupim s vješalice. A u tom slučaju bi čak možda došlo do situacije da si na maturi i još dvije cure uz tebe imaju istu haljinu.

Lucija ima savjet i za, mnogima, najvažniju haljinu u životu, onu vjenčanu .

"Prvo bih željela poslati poruku da traženje "the haljine" treba biti užitak, na napor, ne drama nego bi za svaku ženu trebalo prvenstveno biti užitak" objasnila je Lucija kojoj je njezina vjenčanica bila san snova iako se suočila s različitim komentarima.

Zlobni komentari je pritom ne diraju. Okružena je ljudima koje voli, a unatoč činjenici da će za nekoliko dana proslaviti 26. rođendan, nevjerojatno je zrela.

"Imam posao koji volim, imam ljude koje volim, obitelj koja me voli jednostavno. Sve oko mene je u redu. Moji stavovi ovdje su vrlo čvrsti i jasni i nema toga što to može poljuljati", zaključila je Lucija.

U lipnju će proslaviti i godišnjicu braka s Danijelom Grlićem, a simpatični par nada se da će svojim roditeljima uskoro javiti prekrasnu vijest jer je želja za djecom sve veća.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Uživao u Dubrovniku pa kupio najskuplji auto na svijetu: Ronaldo iskeširao 11 milijuna eura za novog ljubimca?!