Gledamo ga opet!

Asim Ugljen pokušao je ''ukrasti'' show kolegama na bini, a uspio je dobiti i poljubac od Maje Šuput!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ples sa zvijezdama - 1 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 2 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 3 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 4 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 5 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 6 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 7 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 8 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 9 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 10 +14 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 11 Galerija

Plesovi za pamćenje, odnosno, uspomene, obilježile su treću emisiju "Plesa sa zvijezdama". Sudjelovanje u showu uspomena će biti i Luciji Lugomer te Marku Šapini, koji su sinoć napustili ovo zvjezdano natjecanje.

Zvjezdano-mentorski parovi ove su nedjelje plesali ne samo na podiju, već i svojim uspomenama. Samo lijepa sjećanja kući su sinoć ponijeli Lucija Lugomer i Marko Šapina koji napuštaju show:

Pogledaj i ovo Franka Batelić zagrlila Luciju Lugomer Larisa suze nije skrivala Lucija Lugomer sve je rastužila uspomenama o majci bez koje je rano ostala, Franka nije izdržala pa joj je potrčala u zagrljaj!

Lucija je sinoć ples posvetila svojoj majci, dirnula publiku i rasplakala Larisu:

''Ja dijelim maramice'', rekla je Larisa. 

No dok ne stignu svježi dojmovi koje vam već sutra donosimo u In magazinu, vratimo se na pregled plesnih minuta.

Buntovno djetinjstvo Ivane i dobrog dečka Ivana na plesni podij donijeli su Ivana i Ivan. Show im je pokušao ''ukrasti'' Asim koji je odnio Ivanu s podija pa se na njega vratio evocirajući uspomene na svoje zavodničke sposobnosti. 

Asima je njegova partnerica podigla u naručje, a uspio je dobiti i poljubac od Maje. Glasovima publike upravo on je ostao u showu.

Pedro i Valentina tangom su evocirali sjećanje na njegov rodni Brazil. 

''Po meni ste jedan od kompletnijih parova ove sezone'', rekla im je Franka. 

Uz mentora Marka, Jelena je plesala za svoju mamu koja ju je odgajala sama. Jačinu žena na podiju pokazala je i Domenica uz partnera Alana. 

Maja pak nije izdržala da se ne osvrne na jedan detalj. Bojana i Gordan poručili su da uspomene još uvijek žive te dobili simpatije čak i najstrožeg člana žirija!

Matija i Helena svoj ples su posvetili uspomenama iz noćnog života. 
Albina i Mario, koje je od ispadanja spasio žiri, evocirali su uspomenu na njezin najveći uspjeh u karijeri.

Plesne uspomene slowfoxom Filip i Paula posvetili su Filipovu djetinjstvu.

''Vratili ste me u vrijeme kad su postojali kavaliri'', rekla im je Larisa. 

Oliverovim ''Stinama'' Marko i Gabrijela poveli su nas Markovim uspomenama iz Splita, gdje je napravio svoje prve glumačke korake..

Sandi i Helena ples su posvetili svojim majkama. Marko Ciboci zbog njih je izašao na podij. 

A onda su Sandi i Helena umalo otišli s podija bez ocjena. Show ne samo da obiluje odličnim nastupima, ne nedostaje ni smijeha ni zabave…

A ništa manje ne očekujemo ni sljedeće nedjelje!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) +2 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Mlađahnoj djevojci se obvezao na pomalo neobičan način, a od žene se razveo nakon 22 godine braka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene