Romantične duše

Ljubavnici u Samoboru napravili lom: "Poruke ljubavi su uvijek dobro došle, gdje god i kad god"

Ljubavnici - Ona me voli - 3 Ljubavnici - Ona me voli - 3 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubavnici - Ona me voli - 1 Ljubavnici - Ona me voli - 2 Ljubavnici - Ona me voli - 3 Ljubavnici - Ona me voli - 4 Ljubavnici - Ona me voli - 5 Ljubavnici - Ona me voli - 6 Ljubavnici - Ona me voli - 7 Ljubavnici - Ona me voli - 8 +0 Ljubavnici - Ona me voli - 9 Galerija

U ovim tmurnim vremenima popularni Ljubavnici odlučili su širiti ljubav svojom novom pjesmom ''Ona me voli''. Transparentima i dobrom energijom rastjerali su depresiju, a u tome su im pomogli i građani Samobora. Bi li Ljubavnici pisali ljubavne transparente te što su najluđe napravili upravo zbog ljubavi, otkrili su našoj ekipi.

Veselo, pozitivno i zove na ples. Upravo to bila je želja i misija Ljubavnika - da novom pjesmom ''Ona me voli'' šire ljubav i radost.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"Pjesma je nastala u suradnji s našom dugogodišnjom prijateljicom i kolegicom Antonijom Šolom, pjesma je pozitivna, pjesma koja govori o ljubavi bez tuge boli. Pjesma je plesna, pjesma je vesela. Mi se nadamo da će se pjesma svidjeti našoj publici, jako smo zadovoljni", priznam nam je Mario Regelja.

I brzo je osvojila srca publike. Samo nekoliko dana nakon premijere već je osvojila top ljestvice, a broj pregleda na Youtubeu raste strelovitom brzinom. Pozornost je privukao i videospot, a kao sjajna kulisa za ovu zabavnu priču pokazao se grad Samobor.

"Reakcije ljudi bile su odlične, mi smo se jako zabavili snimajući ovaj spot, dijelili smo balone, tražili smo ljude na terasi da nam mašu, viču, bilo je dosta interaktivno i mislim da je to sve prošlo i više nego dobro", zaključio je Borna.

"Mislim da su nas Samoborci jako dobro zapamtili, jer sad kad smo se šetali gradom možda su pomislili da ponovno snimamo spot, pa su nas pozdravljali. Tako da hvala vam Samoborci što ste tako susrteljivi i simpatični", poručio je Mario stanovnicima Samobora.

Dečki su uz pomoć transparenata s ljubavnim porukama napravili pravi lom u gradu. A kažu kako im ne bi bio problem ni inače napraviti tako nešto.

"Svi bi mi pretpostavljam hodali s takvim transparentima jer su to poruke ljubavi, a poruke ljubavi su uvijek dobro došle, gdje god i kad god. I u centru grada pa čak i pod prozorom neke voljene osobe", izjavio je Igor.

Možda nisu išli pod prozore, no ovi Ljubavnici radili su lude stvari zbog ljubavi.

"Najluđe zbog ljubavi što sam napravio je to da sam počeo pisati ljubavne pjesme. Ja sam bježao u kasne noćne sate od doma. Ja sam postao papučar", priznali su nam dečki.

Iako trenutačno nastupi uživo nisu mogući, dečki su spremni zasukati rukave, a u budućnosti najavljuju još pjesama i pozitive.

"Od Ljubavnika i dalje možete očekivati za početak ljubavne pjesme, mi ćemo se truditi da te pjesme budu što pozitivnije, veselije, da nas makne od ovih svih ružnih tema koje su nas pratile ove godine. Bit ćemo vrijedni, bit ćemo marljivi", poručio je Mario.

"Uglavnom još albuma, još pjesama, još spotova, nadamo se jako puno svirki koncerata, velikih i malih. Uglavnom sve ono što bi trebali raditi, trenutno možda djelomično ne možemo. Nadamo se da će sljedeća godina biti puno puno bolja, nego ova, da ćemo moći više svirati jer te svirke onda nose sve ostalo", dodao je Igor.

Ovu godinu, koja je bila prilično izazovna i za glazbenike teška, ipak će pamtiti i po lijepim stvarima.

"Bez obzira na cijelu situaciju ja mislim da je ova godina u biti izuzetno dobro prošla tj. još nije prošla,proći će. Napravili smo puno stvari što se tiče studija, samih snimanja, malo smo učili nekakve producentske stvari. Mislim da će na kraju krajeva sve biti ok", zaključio je Borna.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene