Novi hit!

Ljubavnici stihovima pjesme ''Ništa nije slučajno'' zarazili Hrvatsku i regiju

Ljubavnici (Foto: PR) Ljubavnici (Foto: PR) PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubavnici (Foto: PR) Ljubavnici (Foto: PR) Ljubavnici (Foto: PR) Članovi grupe Ljubavnici (Foto: IN Magazin) - 2 Članovi grupe Ljubavnici (Foto: IN Magazin) - 3 Grupa Ljubavnici (Foto: IN Magazin) +0 Članovi grupe Ljubavnici (Foto: IN Magazin) - 1 Galerija

Oni su najpoznatiji hrvatski Ljubavnici. Radi se, naravno, o bendu, a osim svojim imenom, pozornost privlače i pjesmama. Krug obožavateljica iz dana u dan samo raste. Kako se nose s popularnosti, otkrili su našoj ekipi.

Stihovi pjesme ''Ništa nije slučajno'' zarazili su Hrvatsku, ali i regiju. I to samo u deset dana, otkad je objavljena. Čini se da su pogodili u sridu.

''Zasad možemo reći da stvari ne mogu bolje stajati kako jesu, samo neka tako i ostane'', govori Mario Regelja, frontman. 

Igor dodaje da se nisu nadali takvom trendingu. 

''Drago nam je da je tako i trudit ćemo se sa svakom pjesmom dalje napraviti ili isto ili još malo dignuti trending'', kaže. 

Uspjeh im se sigurno nije dogodio preko noći. Iza svega stoje godine rada.

''Stvari nikad nisu bolje stajale nego danas. Kako to objasniti ne znam, da li je slučajno ili nije, mi vjerujemo da nij,  ali vjerujemo i da se nebo malo poigralo s tim i jako nam je drago zbog toga'', govore. 

I dok je Mario najvećim dijelom zaslužen za stihove i glazbu, i drugi članovi benda imaju svoje skrivene talente.

''Naš Igor osim što je odličan glazbenik kao i ostali dečki, ima puno talenta, što se tiče filma i ideje, zato moram naglasiti da je jedan od vodiećih ljudi što se tiče ideje u ovom našem posljednjem spotu'', hvali Mario Igora. 

Ime ovog benda zasigurno ćete odmah zapamtiti, a, kako kažu, nose ga zbog ljubavnih pjesama koje pjevaju.

Imenom, pjesmama ili nečim trećim obožavateljice su osvojili. Inboksi su im puni, iako neće otkriti tko od njih dobiva najviše poruka, a ne skrivaju da ima zanimljivih uleta. I na koncertima u publici najčešće su žene, čije poglede, kažu, ne mogu ne primijetiti.

''Ma mislim pogledaš. Zato imamo oči, nemamo oči bezveze'', šale se. 

A ova ekipa priprema novi album, brojne koncerte, a za Valentinovo su obećali i novu pjesmu - ljubavnu, naravno.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene