Majstori zabave

Malo tko ostaje ravnodušan kada oni zapjevaju: Ljubavnici nam premijerno otpjevali svoj novi hit

Ljubavnici, spot (Foto: Dnevnik.hr) Ljubavnici, spot (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Spot, auto (Foto: Dnevnik.hr) Borna Biondić u IN Magazinu (Foto: Dnevnik.hr) Ljubavnici, spot (Foto: Dnevnik.hr) Ljubavnici za IN Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Sviranje gitare (Foto: Dnevnik.hr) Mario Regelja (Foto: Dnevnik.hr) Bend Ljubavnici (Foto: Dnevnik.hr) Ljubavnici (FOTO: PR) Ljubavnici (FOTO: PR) +0 Ljubavnici (FOTO: PR) Galerija

Kad zapjevaju i zasviraju dečki iz zagrebačkog benda Ljubavnici, malotko ostaje ravnodušan jer su oni pravi majstori zabave. Pokazali su to u lipnju na festivalu u Vodicama, na kojem su nastupili s Beginima, ali i na brojnim drugim nastupima ovog ljeta. Novu ljubavnu pjesmu premijerno su otpjevali našoj Juliji Bačić.

Sve popularniji sastav Ljubavnici ima novi hit. "Ništa nije slučajno" pjevaju u pjesmi koju pripremaju za jesen, a pravi razlog zašto su se petorica mladića okupila pod imenom Ljubavnici leži u stihovima svake njihove pjesme.

"Objašnjenje je vrlo jednostavno. Mi smo se ravnali od samih naših početaka da će naše pjesme sadržavati pretežno ljubavnu tematiku i da će glavna tema naših pjesama biti ljubav pa tako onda možemo zaključiti vrlo jednostavno Ljubavnici zbog ljubavnih pjesama", otkrili su nam.

Njihove ljubavne pjesme na Youtubeu imaju milijunske preglede, ali ovim je dečkima od brojki mnogo važnija atmosfera na koncertima.

"To nam je okupacija tih prvih dana kad pjesma izađe van onda prvih 5-6 dana onda smo dosta ažurni, ali da smo navukli na to ili da smo opsjednuti to nikako", priznao je Mario.

Snimili su duet s Lukom Basijem, Beginima, a neostvarena želja kad su dueti u pitanju je Željko Samardžić.

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 3 Kakav show! Pogledajte kako je Dubioza kolektiv podigla cijeli tramvaj na noge i napravila svirku iznenađenja: "Lovim ih po raznim festivalima, ali..."

"Mislim da smo po pitanju senzibilnosti u tim pjesmama, baladama dosta slični i mislim da bi jako dobro kliknuli tako da naš odabir je Željko Samardžić"

S popularnošću, porastao je i broj njihovih obožavateljica.

"Ima ih, ima svega, mislim fora ti je to na početku, onda se navikneš kroz neko vrijeme, nama je to simpatično", otkrivaju dečki.

A manje uspješno se frontmen benda bori s neprospavanim noćima kojih je, otkad je prije nekoliko mjeseci posao otac, sve više.

Svojih 12 autorskih pjesama ove će zime objaviti na albumu prvijencu, a do tada, njihov će ostatak ljeta biti poprilično raspjevan.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) +8 Megan Fox (Foto: Instagram) Celebrity Nekad najseksi žena svijeta ne može držati oči otvorene od previše botoksa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene