Bilo je napeto

Drama na snimanju spota: Otkrivamo zašto su u novom spotu samo četiri člana benda Ljubavnici

Bend Ljubavnici - 2 Bend Ljubavnici - 2 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bend Ljubavnici - 1 Bend Ljubavnici - 2 Bend Ljubavnici - 3 +0 Bend Ljubavnici - 4 Galerija

Temperature rastu, ljeto nam se bliži, pa je pravo vrijeme i za ljetne pjesme. A upravo jednu takvu ima i bend Ljubavnici. Na snimanju videospota za pjesmu "Ne zaboravi me" čak su otvorili i sezonu kupanja. I dok se čini kako zabave nije nedostajalo, iza kamera nije sve išlo tako glatko. Što se sve događalo, Ljubavnici su ispričali samo našoj ekipi.

Mnogi su se pitali kad će nova pjesma Ljubavnika i želja im se sada ostvarila. ''Ne zaboravi me'' njihov je novi uradak pa su tako dečki otišli do Krka kako bi snimili spot za novu pjesmu.

"Imali smo jedan veliki problem, a to je pristup samoj plaži i ne smijemo zaboraviti da smo, osim što je problem se spustit ovako pješice, problem se bio spustit sa svim tim rekvizitima, stvarima, šatorima, agregatom jer smo trebali struje. Pa tako smo se 2 do 3 puta dizali na nadmorsku visinu od 100 metara i spuštali se po kozjem putu", ispričao nam je Mario Regelja.

Iako je temperatura mora daleko ispod one idealne, dečki su već otvorili sezonu kupanja.

"Možda bolje da nismo jer smo se smrzli, ali dobro nema veze. Mi smo hrabri pa eto. Bilo je super, snimali smo na evo poznatoj plaži Operna na otoku Krku nedaleko Stare Baške", izjavio je glazbenik.

Pjesma "Ne zaboravi me" u samo nekoliko dana osvojila je publiku. Već ju najavljuju kao ljetni hit. A uzavrele ljetne temperature kao stvorene su za ljubavne avanture. Iako su te dane kako kažu ostavili iza sebe, i oni su u mlađim danima galebarili. I kako to inače biva, galebi govore ili barem nabadaju po nekoliko jezika, a uleti su im bili prilično maštoviti.

I dok su neke ljetne avanture zaboravili, ono što sigurno nikada neće je?

"Ne možemo zaboraviti lijepe stvari i uspomene. Pa evo, prvenstveno uspomene s naših nastupa, koncerata i sve to lijepo što nas veže za ovaj posao koji volimo najviše", priznao je Mario.

U bendu ih je inače petero, u videospotu ćete vidjeti samo četiri člana. Naime iza kulisa snimanja spota i nije bilo baš jako zabavno.

"Evo sad je tu, naš Stjepan. Imali smo jedan pod navodnicima nesretan slučaj, krenuli smo svi iz Zagreba i sve je bilo spremno, no evo Stjepanu je pozlilo putem, pa smo evo morali intervenirati, tako da nam Stjepan nije u ovom spotu", objasnio je Mario.

No zato im se brzo pridružio na svirkama. Dečki su jedva dočekali da popuste mjere i da se vrate nastupima.

"U principu, naravno čudno ti je nakon tri mjeseca kad staneš na binu i baš osjetiš koliko je vremena prošlo od toga svega, ali što se tiče same svirke, onda kad se opustiš nakon dvije, tri pjesme, kao da nije ništa bilo, kao da nismo niti pauzirali. Tako da jako smo sretni, jako smo uzbuđeni, bilo je puno i nadamo se da će tako biti i dalje", priznao je.

Jer dani provedeni u izolaciji svima su teško pali. Kako kažu iskoristili su ih za odmor, ali i za usvajanje nekih vještina. Prošlo je sve i sada su spremni za nove izazove, pjesme, nastupe, koje sigurni smo neće zaboraviti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Nije ga mogla ukrotiti niti jedna žena, ali danas s 15 godina mlađe ljepotice ne skida pogled, jasno je i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene