Posljednjih dana privatni život Vlatke Pokos ponovno je došao u središte javnosti.


Iako su se uz Vlatkino ime uvijek povezivale fatalne ljubavi, ali i skandali, čini se da atraktivna 45-godišnjakinja nikako da nađe pravog muškarca. Posljednji u nizu, kanadski poduzetnik Ivica Biljan, nimalo džentlmenski, s medijima je odlučio podijeliti razloge njihova prekida.

Kraj još jedne ljubavne priče - razišli se Vlatka i Ivica

Vezani članci Vlatka Pokos, Leo Radeljak (FOTO: Pixsell) Nakon prozivki oglasio se i Radeljakov sin! "Dizala je 4.000 kuna gotovo svaki dan s mog računa" Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell) Bijesna Vlatka: "Izgubila sam sve. Već me deset godina pokušavaju uništiti"

Medijima je ispričao kako ju je ostavio jer je bila ljubomorna, a zamjerio joj je i to što je Vlatka najavila odlazak k njemu u Kanadu, a da ga nije o tome obavijestila.
No, najveći problem Biljanu je bila njezina prošlost. A ta prošlost najvećim se dijelom odnosi na Josipa Radeljaka. Najskandalozniji među prekidima svakako je bio kraj braka i javno međusobno blaćenje.

Nakon razvoda Vlatka je bila u vezi sa Željkom Radolfijem. Romansa je prekinuta jer je njemu smetala medijska pozornost. Ipak, njihova je veza završila bez skandala.

No onda je uslijedila još jedna medijska sapunica.

Na račun Vlatkina imena medijsku je pozornost dobio Dino Bubičić. Bivši Mister Hrvatske široj javnosti je postao poznat upravo zbog veze s voditeljicom i pjevačicom.

No njihovu je intimu Bubičić odlučio podijeliti sa svima. Detalje je opisao u svojoj knjizi Od dilera do Mistera.

U dobrim odnosima sigurno nije ostala ni s izvjesnim Marinom s Čiova, koji je također imao potrebu detalje njihova odnosa ispričati medijima pa ju je nazvao ljetnom avanturom.

Nelijepo je završila i njezina veza s poduzetnikom Zlatkom Maletićom koji ju je izbacio iz stana. Par se kasnije našao i na sudu.

Cijelu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook