Skandali i ogovaranja

Ljubavni život Vlatke Pokos pod povećalom: 'Ostala sam naivna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednjih dana privatni život Vlatke Pokos ponovno je došao u središte javnosti.

Iako su se uz Vlatkino ime uvijek povezivale fatalne ljubavi, ali i skandali, čini se da atraktivna 45-godišnjakinja nikako da nađe pravog muškarca. Posljednji u nizu, kanadski poduzetnik Ivica Biljan, nimalo džentlmenski, s medijima je odlučio podijeliti razloge njihova prekida.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 8 nije uvijek bila plavuša! Vlatka Pokos slavi 54. rođendan, u našoj galeriji možete pogledati kako se mijenjala kroz godine

Kraj još jedne ljubavne priče - razišli se Vlatka i Ivica

Medijima je ispričao kako ju je ostavio jer je bila ljubomorna, a zamjerio joj je i to što je Vlatka najavila odlazak k njemu u Kanadu, a da ga nije o tome obavijestila.
No, najveći problem Biljanu je bila njezina prošlost. A ta prošlost najvećim se dijelom odnosi na Josipa Radeljaka. Najskandalozniji među prekidima svakako je bio kraj braka i javno međusobno blaćenje.

Nakon razvoda Vlatka je bila u vezi sa Željkom Radolfijem. Romansa je prekinuta jer je njemu smetala medijska pozornost. Ipak, njihova je veza završila bez skandala.

No onda je uslijedila još jedna medijska sapunica.

Na račun Vlatkina imena medijsku je pozornost dobio Dino Bubičić. Bivši Mister Hrvatske široj javnosti je postao poznat upravo zbog veze s voditeljicom i pjevačicom.

No njihovu je intimu Bubičić odlučio podijeliti sa svima. Detalje je opisao u svojoj knjizi Od dilera do Mistera.

U dobrim odnosima sigurno nije ostala ni s izvjesnim Marinom s Čiova, koji je također imao potrebu detalje njihova odnosa ispričati medijima pa ju je nazvao ljetnom avanturom.

Nelijepo je završila i njezina veza s poduzetnikom Zlatkom Maletićom koji ju je izbacio iz stana. Par se kasnije našao i na sudu.

Cijelu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene