Ljubavni status: Solo i sretne!

Nižu uspjehe na poslovnom planu, no ljubav nikako da pokuca na njihova vrata. ''Prava ljubav vrijedna je čekanja!''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Fani Čapalija Nives Celzijus Mia Elegović +0 Mia Elegović, Nives Celzijus, Fani Čapalija, i Nina Badrić Galerija

Svoje priče iz života bez čvrstog muškog zagrljaja Davoru Gariću otkrile su Nina Badrić, Nives Celzijus, Fani Čapalija, Borna Kotromanić i Mila Elegović.

Snažne, karizmatične, uspješne, lijepe, nezaljubljene i sretne! Junakinje ove priče nižu uspjehe na poslovnom planu, no ljubav nikako da pokuca na njihova vrata. Nina Badrić nakon razvoda se službeno još nije predala ni u čiji zagrljaj .

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić uvijek provokativna Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

''Jednostavno ne ljubim. I glavu ne gubim. Ja dugo već soliram. Ja sam od onih žena koja zna biti sama. Kojoj samoća nije uteg, nego kao dar. Ljubav, pravi susret dogodi se jednom u životu, ako smo sretni, možda dva puta. Ja mislim da je to vrijedno čekanja'', rekla je Nina jednom prilikom. 

Sličnu priču ima i Nives Celzijus. Nakon što se razvela od Dine Drpića, ima status solo igračice.

''Moram priznati da mi paše soliranje. Uživam u svom poslu, lijepo mi je, neopterećena sam i onda jednostavno ispadne da nemaš vremena, onda još tu kad dođu prijatelji i familija. Dečko bi me samo davio... gdje, kad, zašto se nisi javila, kad ćeš se javiti? Stvarno nemam ni vremena ni živaca za te stvari. Morao bi biti zaista zabavan i humorističan! I strpljiv! Strpljiv, da!'' kaže Nives. 

Miss Hrvatske i najljepša Europljanka te davne 1993. Fani Čapalija iza sebe ima brak s Ivicom Mornarom, a lijepa Splićanka već duže vrijeme čeka onoga pravog.

Ima udvarača, ali ja uvijek znam što hoću. Tako i sada. Ali to se neće moći sakriti kad se dogodi. Stvarno sam slobodna, a dokad će biti tako, doznat ćemo'', rekla je Fani jednom prilikom.

Borna Kotromanić deset je godina provela u braku s Lukom Raićem, no današnji joj je obiteljski i poslovni raspored pregusto popunjen.

''Zapravo, uvijek iznenađenje i u ljubavi i nikad ne znaš kad ti se može dogoditi'', zaključila je Borna jednom prilikom. 

Hoće li joj se nakon rastave od Ivana Balića Cobre ljubav ponovno dogoditi, ne razmišlja Mila Elegović i to pitanje samo okrene na šalu.

''Kad budem imala nešto pokazati, onda ćemo vam pokazati, kad ne budem, ne! Ali isto mislim da je taj dio života važno damski voditi'', smatra Mila Elegović. 

Solo dame iz naše priče očito se dobro snalaze i bez čvrste muške ruke, no ako ljubav pokuca, širom će joj otvoriti vrata.

''Ljubav te ne može promašiti. Od toga se čovjek obraniti ne može. Kad se najmanje čovjek nada, ljubav se dogodi, a sad kad će se meni dogoditi, pojma nemam. Hoće li sad ili sa 70 godina, možda sa 110, nema frke. Kad god došla, dobrodošla mi'', zaključila je Nina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene